![]() |
Noen som vet?
Har liksom ikke helt skjønt om man har lov til å spise Splenda på induksjon? Eller hva med 86 sjokolade? Littegrann bare, selvsagt.
Og er det bedre å spise litt 86 med "ekte" sukker, enn å spise sukkerfri sjokolade? (Nå snakker jeg ikke om induksjonen, men generelt sett)... Og har det virkelig noe å si om man tar en tyggis med xylitol eller sorbitol? Er det ikke forsvinnende små mengder i EN tyggis? Hadde blitt veldig glad for svar, O store Lavkarbo-Guruer :):D |
Sv: Noen som vet?
Vil anbefale sukkerfri mørk sjokolade. Forsøk og styr helt unna sukker i starten. Det kan godt hende det går fint å spise tyggis etc, men jeg ville ikke tatt sjansen. Det bør gå fint med Splenda, men igjen, prøv å unngå det.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:10. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no