![]() |
Kylling i karrisaus
stek opp ønsket mengde med kyllingfileter,når kyllingen begynner å bli ferdig stekt er det tid å begynne på sausen! karri pulver og ca 2dl fløte og mild curry paste er alt en trenger,dette gir en meget fin og mild god smak,som kan kryddres til etter ønske.
jeg blander denne i en bolle før jeg heller den i panna og lar den kose seg. så legges litt ost på toppen av kyllingen! serveres med grønnsaker etter ønske. lettvint og godt:) http://i57.photobucket.com/albums/g2...o/P1000280.jpg http://i57.photobucket.com/albums/g2...o/P1000281.jpg http://i57.photobucket.com/albums/g2...o/P1000282.jpg http://i57.photobucket.com/albums/g2...o/P1000283.jpg http://i57.photobucket.com/albums/g2...o/P1000284.jpg |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:48. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no