Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Ketolysekuren (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=110)
-   -   Jeg er blitt en kokk (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=23318)

wollafruen 16-01-09 22:03

Jeg er blitt en kokk
 
Hehe...mannen min smiler stadig av meg ;) Jeg kokkelerer og prøver oppskrifter an mas, så nå i kveld står det 20 "kokosboller" i kjøleskapet, og jeg har en liten snack gående i ovnen: Oopsie rolls-pizza :)

Gøy med ketolysemat altså!

mizzzzy 16-01-09 22:17

Sv: Jeg er blitt en kokk :)
 
så bra!!! du er knallflink!

Kitt 16-01-09 23:48

Sv: Jeg er blitt en kokk
 
Spennende med nye oppskrifter!:D

Har laget oopsie- pizza for første gang i dag, jeg også!

Den ble utrolig god! Glemte at det ikke var ordentlig pizza!:sikle:

Trampe70 17-01-09 00:02

Sv: Jeg er blitt en kokk
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av wollafruen (Innlegg 618028)
Hehe...mannen min smiler stadig av meg ;) Jeg kokkelerer og prøver oppskrifter an mas, så nå i kveld står det 20 "kokosboller" i kjøleskapet, og jeg har en liten snack gående i ovnen: Oopsie rolls-pizza :)

Gøy med ketolysemat altså!

"Kokosboller" - nå ble jeg nysgjerrig? Oppskrift?

wollafruen 17-01-09 20:01

Sv: Jeg er blitt en kokk
 
Trampe70: Her er oppskrift!

4 eggehviter
4 plater gelatin
0,5-1 dl strøsøtning (natreen, splenda osv...)
0,5-1 ss cocosa extra virgin olje

ca 150 g Anton Berg sukkerfri sjokolade (3 plater)+noen klatter smør (smeltes til sjokoladetrekk til bollene).

Smelt gelatin i vannbad, la kjølne litt.
Stivpisk hvitter og søtning.
Tilsett cocosa under pisking, tilsett deretter gelatinen i tynn stråle under fortsatt pisking.
La stå i 5-10 min.

Legg 25 små boller på et fat, av "skumblandingen". Sett dem kjølig.

Smelt sjokolade og smør i vannbad. Dynk bollene med sjokolade og smør det litt utover så det dekker dem. Sett i kjøleskap et par timer, gjerne mer, og nyt :)
Oppskriften fantes her inne :)

Kasandra 17-01-09 21:17

Sv: Jeg er blitt en kokk
 
Så flink du er...og jeg kopierte kokosbollene...nam, nam!
Blir mindre tid foran pc'n og tv'n og mer på kjøkkenet for min del nå for tiden...spennende å prøve ut alle oppskrifter.:)

Addict 20-03-09 14:00

Sv: Jeg er blitt en kokk
 
åååh namnam!

kan jeg ha i kokosstrø i stedet for olje? har ikke olje ;o

hvor får jeg tak i det? :D

nalana 21-03-09 11:28

Sv: Jeg er blitt en kokk
 
Må kokosoljen være flytende for at det skal blandes greit?

Kitt 22-03-09 18:34

Sv: Jeg er blitt en kokk
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Addict (Innlegg 683716)
åååh namnam!

kan jeg ha i kokosstrø i stedet for olje? har ikke olje ;o

hvor får jeg tak i det? :D

Cocosa kjøpes i helsekost butikker.
Finnes to typer. Den ekstra virgin smaker kokos, den andre er smaksløs og kan bruk feks til steking!

Kitt 22-03-09 18:35

Sv: Jeg er blitt en kokk
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av nalana (Innlegg 684297)
Må kokosoljen være flytende for at det skal blandes greit?

Får det vel ikke til ellers. Cocosa smelter ved 25grader, så det er ikke vanskelig å få den flytende da!


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:16.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no