Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Lavkarbo generelt (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Ang. de to typene cocosa (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=23476)

matitt 22-01-09 08:31

Ang. de to typene cocosa
 
Nå har jeg kjøpt cocosa extra virgin, og laget deilig konfekt med kokossmak, nam! Men jeg lurte på om det går like greit å bruke den andre typen cocosa til konfekt, den som er uten smak? Eller er den kun brukbar til å steke mat i? Hadde vært deilig å lage konfekt som ikke bare smaker kokos, kan jo bli lei av DET også :D

Sulphur 22-01-09 09:01

Sv: Ang. de to typene cocosa.
 
Sitat:

Dosering og bruk:

Cocosa Pure egner seg ypperlig til steking og annen matlaging. Du kan også bruke den i smoothies hvis du vil ha kokosoljens helsemessige fordeler, uten smaken av kokos. Husk bare på å tilsette den mot slutten av mosingen, ellers vil kokosfettet skille seg ut.
Jeg trodde egentlig ikke det, men joda, det går visstnok. http://www.helseogkost.no/nettbutikk...er/cocosa_pure

matitt 22-01-09 09:45

Sv: Ang. de to typene cocosa.
 
Takk takk, da skal jeg prøve det :)


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 16:26.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no