![]() |
Saus til skinkestek!
På Søndag skal vi ha gjester på good skinkestek. Hva slags saus passer til?
Grønnsaker? Blomkål, brokkoli, rosenkål? Litt tyttebær. Finnes det gode tyttebær på markedet uten for mye sukker? Takk!:D |
Sv: Saus til skinkestek!
Jeg ville gått for Sjysaus, kanskje med litt fløte.
Når det gjelder tyttebær så har Heistad sukkerfritt tyttebærsyltetøy |
Sv: Saus til skinkestek!
Takk!!:) Hvilke butikker fører heistad??
|
Sv: Saus til skinkestek!
Kjøp bare frosne tyttebær og rør selv med litt splenda. :) NAM.
|
Sv: Saus til skinkestek!
Sitat:
Hvorfor ikke lage hjemmelaget saus. Brun 2 spisekjeer meierismør og 1-2 spiseskjeer johannesmelkjerne/soyaprotein i en kjele. Spe litt etter litt med kraften fra skinkesteika (rør, rør, rør), supler evt med litt kokt vann og en buljongterning. Kok i 5 min før du heller oppi fløte og salt og pepper etter samk. Nyyydelig:) |
Sv: Saus til skinkestek!
wow, ble jo skikkelig saus, jo!!!!!!!!!!!! Takk og takk!
|
Sv: Saus til skinkestek!
Trenger ikke å gjøre det så vanseklig..sil fettet fra langpanna i en kjele...hell i litt kokende vann i den så du får med alt. Tilsett 1-2 beger kremfløte alt etter som hvor mange du lager til. kok opp under omrøring og rør inn 1-2 ts jbk like før det koker.
Under kraftig røring! Smak til og server:) |
Sv: Saus til skinkestek!
Sitat:
|
Sv: Saus til skinkestek!
Nei, den blir ikke lys. Det er jo helt brunt fett i langpanna :)
Og det skal ikke smake brun saus...men skinkesteksaus:ja: |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 17:07. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no