![]() |
Yoghurtmarinerte kyllinglår... mmmm....
Dette er fra boken "Naturlig Slank" med Lindberg (s. 136)
Jeg har prøvd denne noen ganger nå, og det er nyyyydelig.. Har prøvd med waldrofsalat til, og funker greit det, men er bedre med en frisk salat. Marinade til 4 kyllinglår: 1,5 dl naturell yoghurt 1 ss fruktose (oi, nå ser jeg at det står en spiseskje.. jeg har brukt teskje, og fungerte fint det også..) 1 ts salt 2 ss sitronsaft 1 fedd hvitløk, finhakket 1 ts ingefær 1 krm kardemomme (vet ikke hva krm er, så jeg bruker en halv teskje...) 1 ts malt koriander Stekes i ovn ved 175 C i ca. 30 minutter Bland alt, og hell den over kyllinglårene, så den dekker jevnt. La det stå i kjøleskapet i minst tre timer, gjerne natten over (jo lengre, jo bedre.) Legg kjøttet med marinaden i ildfast form, dekk med aluminiumsfolie og stek retten. YUM! :) |
Hei Mofedilla!
Vil bare smette inn med å si at krm betyr kryddermål....og er omtrent slik du målte det, en halv teskje. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 05:43. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no