![]() |
Innbakt indrefilet.
1 kg. Kjøttdeig
1 indrefilet av svin 1 box champignon 1 løk 2 fed hvitløk fløte salt og grovmalt pepper Butterdeigsplater til å pakke inn i.. Stek indrefileten passe brun, og la den hvile til den blir godt avkjølt. Mix de resten av ingrediensene. Kjevl ut en avlang rektangel av butterdeigen, legg kjøttdeigen oppå, pass på at det blir plass og kan bli pakket inn i indrefileten. Stekes på 180 grader i ca 50 min. Vi som er på lavkarbo behøver jo ikke spise butterdeigen, men derfor er det kjekkt at denne er for alle uten den. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 12:44. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no