Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Lunsj (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=117)
-   -   Lunsj på jobb (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=24092)

Cathrine83 12-02-09 20:06

Lunsj på jobb
 
Skal begynne å jobbe på mandag etter å ha vært hjemme i permisjon. Og da lurer jeg på hva dere pleier å spise? Det er felles lunsj, så føler ikke for å stå å steke eggerøre/omelett..

Schnupsiii 12-02-09 20:08

Sv: Lunsj på jobb...
 
Jeg har med meg salat, ferdig laget om morgenen før jeg går på jobb. Varierer med kylling, skinke og ost, reker, bacon og tunfisk. Hender jeg har egg i , men er litt lei av egg....
Foruten salat av ymse slag er det som regel agurk, tomat og avacado i salaten min :)

Tone-G 12-02-09 20:27

Sv: Lunsj på jobb...
 
Jeg pleier å ha med proteinbrød med div pålegg og/eller cottagechees med kanel og natreen.. Salat er også godt å ha med..

Men proteinbrødet har reddet meg siden jeg er glad i godt brød med pålegg:)

martefie 12-02-09 22:24

Sv: Lunsj på jobb
 
Mitt evige svar: Middagsrester. Det er genialt altså. Bare å pakke rester ettermiddagen.

Noen ganger salat, andre ganger Lpbrød/lapper og henter pålegg/grønt i kantina. Men middagsrester topper lista.

Carisma 12-02-09 22:27

Sv: Lunsj på jobb
 
Salat, omelett, suppe, middagsrester... Alt etter som. Regn med misunnelige blikk over tørre brødskiver fra kollegaer! :D

safran 12-02-09 22:27

Sv: Lunsj på jobb
 
Slår et slag for middagsrester, ja. Og salat med litt kjøttpålegg og majones. I dag spiste jeg avocado med rekesalat, og så maulet jeg fenalår ved siden av. Veldig godt, og holdt meg mett i syv timer!

lille_trille 08-03-09 13:26

Sv: Lunsj på jobb
 
Mange typer middagsrester kan blandes i en salat. Fisk/kjøtt. Synes det smaker godt med Fetasnacks i, og oljen er den perfekte dressing. Passer til alt :)


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:03.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no