![]() |
Pizza
Heisann!! Prøvde i kveld å fixe pizza av bakemix,, men d falt ikke mye i smak.. Ble nesten en smule kvalmende..:wacko: og minnet mer om omelett..:(
Noen som har en bedre utgave av pizzabunn??;) |
Sv: Pizza
Hei
hvis du søker på oppskriftsforum, så kommer det opp mange varianter. Jeg sverget til Isets oppskrift, men andre går for den som er nesten ren ostebunn. |
Sv: Pizza
du kan også bruke proteinbrød oppskriften som pizza bunn..har ikke prøvd det enda ..men har smakt proteinbrødet og det smakt godt og er mere brød lignende enn omelett..heh er enig i det med omelett smakende asså
|
Sv: Pizza
jeg har også droppa den bunnen fra bakemixboksen, ugg, omelettpizzabunn!
i går lagde jeg en variant med 2 ss bakemix, 1 ss speltkli, 2 små ss fiberhusk, 1 ss jbkm, 1 ss finmost cc og 1 egg, og det ble veldig bra! og fiberholdig! ikke mange karber, heller! (tilsatte vann også, men målte ikke, ca 2 dl vil jeg tippe deigen ble fast, og ikke like flytende som den med bare bakemix, jeg smurte den på bakepapiret med en slikkepott) |
Sv: Pizza
Jeg lager pizza uten bunn .... tror det var Areola som la inn et forslag på det her et sted. Legger kjøttdeigen blandet med saus nederst.
|
Sv: Pizza
fiberhusk? ka e d?? mulig æ e blond men... hehehe..
|
Sv: Pizza
Bruker oopsie roll til bunn jeg. Syns det smaker kjempegodt.. smaker jo ikke egg i det hele tatt. Så har jeg på kjøttdeig og bacon blandet med tomatpure og ost på toppen såklart. Mmmmmmm ;D Er kjempegreit å ha med seg på jobb også. godt med pizzabakeren krydder på :p
|
Sv: Pizza
Sitat:
er egentlig bare rent fiber, den jeg bruker i maten, er fiberhusk, som er veldig finmalt. det er jo lite fiber i denne dietten, så jeg prøver å "smugle" litt inn der jeg kan! fiberhusken gjør at du må bruke mer væske i deigen, og kan gi en litt "geleaktig" konsistens hvis du bruker for mye! hvis du feks har litt løs mage en dag, og kan du ta en yoghurt med fiberhusk i, men ikke la det stå forlenge, da blir alt til en grøt! |
Sv: Pizza
Sitat:
Sitat:
Men blir denne bunnen like dvask som den med bakemix? eller blir den sprøere? |
Sv: Pizza
Sitat:
|
Sv: Pizza
Jeg bruker å ta en papadums som bunn.. Det syns jeg er godt! Ca 5 karber pr bunn, og jeg bruker å spise 2 stk.. Med masse deilig fyll:)
|
Sv: Pizza
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:53. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no