![]() |
Vanskelige tider
Hei alle sammen,
Jeg vet det ikke alltid er så lett med ketose, men tidene rundt meg gjør det vanskelig å holde seg i ketose. Går inn i ketose nå på mandag, men "må" ut av ketose 5. + 6. mars. Deretter inn i ketose igjen fra 7. mars til 25. mars... Da ut fra 25. mars og til ut i april.. Dette på grunn av reise gjennom jobb og det da ikke er mulig å holde seg i ketose... Legen min har sagt at hun kan sykemelde meg slik at jeg slipper, men jeg føler ikke at min slanking skal gå utover jobben!!! Er det ok å gå ut og inn på denne måte, eller bør jeg vente med å ta resten av kiloene? Jeg er så sinnsykt lei av å slanke meg og drømmer om at jeg snart er ferdig!! Kan noen kloke hoder svare meg?? TAKKER:confused::confused: |
Sv: Vanskelige tider...
Men hvorfor er det umulig og være i ketose når du reiser med jobben da?
|
Sv: Vanskelige tider...
Hvorfor må du ut av ketose pga reising med jobben? Jeg reiser mye, men har ikke hatt problemer med å holde ketosen.
|
Sv: Vanskelige tider...
jeg har vært på 14 dagers sydenferie + 2 jobbreiser og ikke gått ut av ketose..
|
Sv: Vanskelige tider...
Jeg har heller ikke problemer med å holde meg i ketose når jeg reiser..
Men det hender at jeg unner meg karbedager.. :ja: |
Sv: Vanskelige tider...
Jeg vil ikke si til folk at jeg er på slanker'n med ketose.. Muligens kjipt av meg, men jeg gidder ikke styr, bråk og ståk rundt det..
Hvordan løser dere problemene/utfordringene med jobbreiser? Steker dere egg med bacon klokken 04.00 før tidligflyet til Stockhom går?? Hva spiser dere til lunsj, tar dere med dere mat hjemmefra? Hva med når dere blir sultene utpå kvelden? Mulig jeg er vanskelig her, men jeg synes dette er utrolig utfordrende og vanskelig! |
Sv: Vanskelige tider...
Sitat:
|
Sv: Vanskelige tider...
Jeg spiser det som blir servert, men lar karbohydratene ligge ugjen på tallerkenen. Har med meg proteinbars til krisetilfeller. Frokostbuffet er jo veldig greit.
Nå har jeg vært åpen for alle om dietten, og når de hører jeg kunne slutte med blodtrykksmedisinen jeg har gått på i to år etter 6 uker på denne dietten er det som regel ingen som har noen negative reaksjoner. |
Sv: Vanskelige tider...
Sitat:
Hvilken proteinbar er det vi kan spise da? Jeg kan ikke spise brøderstatninger, men mulig jeg kan ha med meg noen disse dagene... Går jo ikke ned, men muligens jeg unngår å gå ut av ketose... Jeg er bare litt "usikker" på om jeg vil dele mine problemer med omverden. Jeg er sett på som "hun som klarer alt på strak arm"... Du vet, gammel vane vond og vende!!! |
Sv: Vanskelige tider...
Jeg spiser bare pålegget når det blir servert baguetter:D Om du absolutt ikke vil si det til noen kan du jo si at du har glutenallergi. En liten hvit løgn må vel være lov?
Jeg spiser noen proteinbarer som jeg har kjøpt i Tyskland som heter Power Bar, har ikke sett disse i Norge. Jeg hamstrer hver gang jeg er på forretningsreise til Tyskland:D Det spørs vel hvor overvektig du er i utgangspunktet, men jeg har møtt stor forståelse for at kroppen min ikke har godt av all overvekten og at jeg måtte ty til "drastiske" virkemiddel. Vanskeligere om du skal ned bare 5 kg... |
Sv: Vanskelige tider...
Sitat:
Jeg har brukt glutenalergi flere ganger... Jeg skal bli flinkere til å ta en hvit løgn! Men uansett, er det farlig eller ikke bra å gå ut og inn av ketose slik som jeg planelgger?? Vil jo ikke skade kroppen og helst bli ferdig med de siste 7-8 kiloene før påske i midten av april... Trenger sårt å bli ferdig nå snart!! |
Sv: Vanskelige tider...
Sitat:
|
Sv: Vanskelige tider...
Jeg har heller ikke problemer med ketose - og jeg reiser mye gjennom jobben.
I starten sa jeg at jeg ikke tålte mel og melkevarer - og da er det full forståelse:p Lag deg Karbomelett (se oppskrift her inne) - da har du 8 frokoster eller mindre. Disse er fin å ta med en tidlig morgen. I Sverige har de jo varm lunch - her får du ofte bestille selv. Velg salater ol Ikke vær redd for å si ifra, det er din kropp - og du bestemmer selv hva du vil putte i den. Og en heldig bivikning av ketose er jo også at vi ikke trenger mat like ofte. Det har hendt at jeg har hoppet over måltid om det har vært litt vanskelig. Ellers sørger jeg alltid for å ha litt lovlig snacks i veska. Litt mårpølse, stenger med selleri og agurk, en eske cherry-tomater - ja litt av hvert. Dette klarer du - bare tenk smart. Lykke til! |
Sv: Vanskelige tider
Jeg reiser mye med jobben. Jeg liker ikke å si at jeg er på en spsiell diett, men det går stort sett bra.
Frokost på hotell er jo alltid bufet så da spiser jeg egg med smør eller majones og agurk eventuelt bacon eller pølsebiter, men alltid masse fett det gjør resten av dagen greiere. Det er alltid lunsjen som er det vanskeligste, men ofte går det greit hvis det er spising i en kantine eller liknende finner jeg alltid et lavkarbo alternativ. Hvis de serverer baguetter, pizza eller liknende så varierer det litt hva jeg gjør. Jeg har spist litt av den maten som blir servert, eller så har jeg sneket opp mine medbrakte muffins. I tillegg har jeg alltid med babybel og nøtter slik at hvis jeg føler at jeg må smake på karbo-maten så blir det bare en liten smak. Hvis jeg trenger mer før middag så spiser jeg litt nøtter eller en babybel. Hvis det er en forhåndsbestilt middag uten valg gjør jeg så godt jeg kan. Jeg har for eksempel fått servert bacalao og karamelpudding, da prøvde jeg å bare spise fisken i bacalaoen og sa at jeg var så mett at jeg ikke orket dessert. Eller så har jeg fått servert (forrett)gulrotsuppe den smakte jeg så vidt på, (hovedrett) svinefilet med potet og gulrøtter jeg spiste kjøttet og lot resten ligge, brownie med vanlije-is til dessert. "Oh, jeg er så mett". Jeg synes det er en uting med forhåndsbestilte middager og lunsjer, men jeg forstår jo hvorfor de gjør det når det er konferanser og flere hundre skal spise samtidig. Jeg pleier å ha med meg: nøtter, atkinsbarer, sukkerfri sjokolade, babybel og hjemmelagde muffins så pleier jeg å få tak i fløte og drikke(bris, cola light og vann). Jeg har vært i ketose sammenhengende i 5 måneder og har hatt ferier og mange jobbreiser så det er mulig, men jeg må jo innrømme at jeg nok har hatt dager med mer enn 15 g karbo og at det kanskje har vært litt flaks at jeg ikke har ramlet ut av ketose. |
Sv: Vanskelige tider
Mulig jeg gjør et stort nummer ut av dette, men det er bare vanskelig. Derfor er det desto mer og mer viktig for meg å bli ferdig snart. Slik som på onsdag skal jeg ha lunsj på Plaza, men da er det jo buffet, og det går bra. Etterpå ble det forelsått pizza, men jeg forklarte at jeg hadde SÅ lyst på tapas og da kan man jo velge og vrake i retter som jeg kan spise...
Jeg gjør så godt jeg kan de dagene jeg ikke bestemmer selv. Må kjøpe meg barer merker jeg. Mulig det ikke er bra på denne dietten, men mye bedre enn masse annet!!! |
Sv: Vanskelige tider
Hei, jeg reiser også mye i jobben, og har mange heldagsmøter. Serveres det smørbrød eller bagetter spiser jeg pålegget og legger servietten pent over brødrestene uten å gjøre noe nummer ut av det. Det er jo så utrolig mange ulike matallergier der ute, så det er aldri noen som spør om det heller.
Felles pizza-bestilling er verre! Kan jo spise fyllet og la bunnen ligge, men det ser ikke så bra ut det heller. I disse tilfellene prøver jeg å få inn en egen bestilling på salat el. Lykke til! |
Sv: Vanskelige tider
Sitat:
JEG SKAL KLARE DETTE!!! Må bare finne gode unskyldninger når det gjelder jobben... Glutenalergi blir mitt alibi! Jeg er så keen på å bli ferdig snart og gå over på vedlikeholdsdiett!! Dette skal jeg klare innen påske! |
Sv: Vanskelige tider
Pass deg for glutenallergiløgnen. Du skal se at en velmenende kollega av deg skaffer deg et glutenfritt brødalternativ. (som jo er enda verre!!!).
Diabetes er den beste løgnen! |
Sv: Vanskelige tider
Dette er faktisk et så fantastisk kosthold som fortjener å bli snakket om!! :ja:
Vær stolt, og vis det!!! :cool: |
Sv: Vanskelige tider
Sitat:
Og ang. glutenløgnen er det vel litt skummelt ja, men diabetes er jo heller ingen god løgn... |
Sv: Vanskelige tider
Enig i at glutenløgn er litt skummelt.
Jeg pleier å si "nei takk, jeg prøver å slutte" når jeg blir tibudt brød eller kaker. Det gjør det litt morsomt, og jeg får ingen oppfølgingsspørsmål. |
Sv: Vanskelige tider
Men at vi ikke tåler mel er jo riktig! Jeg "hovner" i hvert fall opp :D
|
Sv: Vanskelige tider
Helt enig med Lokkebiff her. Vi må spre det gode budskap! Hvorfor skal vi skjule at vi har fått et bedre - og ikke minst smalere liv? Skryt av lavkarbo i alle sammenhenger!
|
Sv: Vanskelige tider
Sitat:
Men at du heller driver å kødder med din kropp av "hensyn" til andre, det krever en solid forklaring - til deg selv... |
Sv: Vanskelige tider
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 23:52. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no