![]() |
Biola Naturell Yoghurt
inne på Dr. lindbergs sider fant jeg denne gladmeldingen om Biola Naturelle yoghurt:
"Biola Mild Naturell Yoghurt er tilsatt litt sukker for at LGG-bakterien skal kunne leve og formere seg, ettersom disse bakteriene ikke kan utnytte melkesukkeret som mat. Mesteparten av dette sukkeret er "spist" opp av bakteriene i det ferdige produktet." Med andre ord er det ikke så mye sukker i selv om det egentlig er tilsatt det. |
Takk for tips, nå skal jeg også kjøpe yoghurt:D
Venter til etter induksjonen tror jeg:confused: Vet ikke helt om jeg liker de bakteriene lenger men, ....de spiser jo sukker, og de skal liksom hjelpe oss!?:p |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 03:25. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no