![]() |
Hva med pølser?
Ser i enkeltes dagbøker at man spiser feks kyllingpølse - er dette lov i fase 1 Atkins? I tilfelle er det noen begrensning - dvs. skal det veies?
I tilfelle hvilken - feks wiener kyllingpølse / grillpølse kylling/kalkun? Har ikke lest på pakkene, men dersom det er OK så skal det snarest opp på handlelisten min...... håpefull (he-he) Mange spørsmål og det kun om pølser.... ja,ja vet man ikke så er jeg sikker på at her er noen som gjør det. Takker.... |
Fettet er vell stort sett mettet, animalsk tipper jeg - altså litt sånn bob-bob. Men ikke transfett heller da. Det var en stor pølse test i Mat & Helse. Skal se om jeg finner igjen den. Mener å huske at Gilde kom veldig godt ut av det, pga lite tillsetningstoffer.
|
Fælt du roper i dag da Nille.... :cool:
Stakkars Guro fyker rundt og prøver å avlaste.... :p :D Mat&Helse testet pølser ja, og overraskende for de fleste vant Gildes pølser. Kylling og kalkunpølser kom dårlig ut pga mye tilsetningsstoffer i de ferdige pølsene, og dårlige levekår + fôr til dyrene som pølsene er laget av. Spiser pølser av og til, men det er jo ikke akkurat ren, toppers mat. Heller en nødløsning.... (men av og til trengs de også). Blitt mindre pølser etter at jeg oppdaget CarbRite proteinbar, for da har jeg alltid den som nødproviant i veska. |
Wow, Nille - det kaller jeg pølse-undersøkelse!
Ja, jeg har sagt det til deg før - når blir neste Atkins-kurs i Oslo-regionen - he-he jeg kommer! Er enig i at pølser kanskje ikke er tingen for ofte, men i og med at jeg har tre små barn så kommer man liksom ikke unna - så av og til er det hyggelig å kunne har noe lettvint og at vi spiser det samme. |
Sitat:
Kylling- og kalkunpølsene hadde, så vidt jeg husker, høyest proteininnhold og lavest fettinnhold, og tilsetningsstoffene - var de så farlige da??? Denne artikkelen må jeg ta fram igjen. Husker jeg leste den og tenkte de var sponset av Gilde :confused: . Hvordan dyrene er blitt foret er jo vesentlig men... marianne |
Sitat:
|
Det hender at jeg må ty til pølse når ungene får det simpelthen fordi jeg ikke gidder lage noe til meg selv. Putter den oppi omelett da, så det blir litt mer protein. Og da blir det Gilde...
|
Med pølser, baconsvor og andre matvarer må vi ikke kutte ut matvarene fordi om det står "SUKKER" på innholdsfortegnelsen. Det blir litt for hysterisk, selv for meg, - og Atkins har sagt vi må passe på, - IKKE kutte ut absolutt hvert gram. Vi har ikke vondt av små mengder sukker. Det er mengden det kommer an på. Om en vare har 1-5 karber pr. 100 gram er sukkermengden så liten at det hverken har innvirkning på insulin nivået eller gjør at vi legger på oss. Tilsetningstoffer i maten blir i innholdsfortegnelsen skrevet slik at det det er mest av står først, det det er nest mest av står som nr to etc etc (EU/EØS/US standard) I en av de gamle Atkins bøkene sto det at en fin tommelfinger regel var å se på a) karbtallet, b) hvis sukker sto som nr 5 eller lavere på lista OG karbtallet var lavt, så var det OK å spise det. Jeg syns det er mye verre å kjøre i seg mengder av kunstig søtstoff som aspartame og maltitol, og alle e-stoffene fremfor et par gram sukker !
|
Sitat:
|
kalkunpølser? frokost?
Hver gang jeg har gått på induksjon har jeg spist kalkunpølser som erstatning for egg (hvis jeg ikke har egg, el rett og slett bare blir kvalm av tanken på "egg igjen..."). Jeg spiser toppen 2 (=100g) til frokost, og holder meg unna dem resten av dagen (Kanskje en el. to som erstatning for lunsj hvis det er krise). De inneholde som sagt 5,3 karber per 100 g, noe som vil si at jeg får i meg 5,3 karber til frokost (sett at pølsene er det eneste jeg spiser)... og det er vel ikke så gale det? - Jeg sier meg forresten enig i at det ikke bør bli vane og hverdagskost, men som variasjon er det vel greit å ha noe godt å ty til?
Noen som har noen formening? (-samt noen gode frokosttips i en kjedelig hverdag?) :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: |
kjempebra den prior siden altså Nille,,,,,uansett hva vi spør deg om så har du et svar.....ikke mange bestemødre som er som deg altså......utrolig flott vi har deg her inne......
elsker gildes ostepølser jeg.....men har ikke spist mere enn en siden jeg begynte på lavkarbo da.......men de frister:) :) |
Jeg syns det er ok med pølser til frokost en gang i blant.
Selv bruker jeg å ta en shake til frokost hver eneste dag. Tidligere så varierte jeg med egg eller kyllinglår , men det har jeg ikke tid til lenger. |
Sv: Hva med pølser....
Jeg har kjøpt pølser på Lidl, som det visstok kun er 1 Karb i...
En pakke med 2 pølser, koster ca. 50 kroner, og hver pølse er på 150 gram!! En halv av disse med tilbehør er en fullverdig middag for meg..:) Smaker godt gjør de og!! |
Sv: Hva med pølser....
Bruker kalde ostepølser som lunch,( når jeg ikke har tilgang på varm mat)det er enkelt og godt.
|
Sv: Hva med pølser?
www.ketolyse.no , der finner u pølser u kan spise..
|
Sv: Hva med pølser?
Hei, jeg er ny her, og synes selv også at frokosten kan være vanskelig noen ganger. Men har kommet på noen ting:
Eggesalat og spekemat (masse gode oppskrifter på nett). Eggesalat som erstatning for potetsalat hele grillsommeren! Tunfisksalat med salat/tomat/agurk Tunfisksalat 1 boks tunfisk i vann (hell av vannet) god klatt majones god klatt rømme salt og nykvernet pepper 2 ss finhakket paprika 1 ss finhakket rødløk 1 ss hakket purre Pleide å ha den på brødskiva, men nå spiser jeg den med agurkskiver og tomatbåter. Litt friskere enn egg og bacon hvis man føler for det. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:18. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no