![]() |
Iskrem av bringebær, egg, vanilje og fløte?
Hei, mener å ha lest en oppskrift her inne på en iskrem av frosne bringebær, eggeplomme, vanilje og fløte men jeg finner den ikke og er litt usikker på hvor mye jeg skal bruke av hver ingrediens. Kan noen hjelpe?
|
Sv: Iskrem av bringebær, egg, vanilje og fløte?
Denne du tenker på?
Jukseiskrem på 15 sekunder - en neve dypfryste bringebær - en skvett kjøleskapkald fløte - ett kjøleskapkaldt egg - splenda etter smak - evnt en isbit Mikses i stavmikser til alt er en mase ca 10 sek |
Sv: Iskrem av bringebær, egg, vanilje og fløte?
å det hørtes godt ut gitt!!!
|
Sv: Iskrem av bringebær, egg, vanilje og fløte?
Yess! Tusen takk!
|
Sv: Iskrem av bringebær, egg, vanilje og fløte?
Bare hyggelig!:)
Fant ikke oppskriften, jeg heller. Men hadde tatt utskrift til oppskriftboka mi! Lurt!:ja: |
Sv: Iskrem av bringebær, egg, vanilje og fløte?
Jeg har spist dette hver kveld (nesten) de siste månedene, men nå når jeg er gravid kan jeg jo ikke spise rått egg lenger og da smaker det ikke like godt. Er det noe annet jeg kan bruke i steden for egg (jeg brukte hele egget)?
|
Sv: Iskrem av bringebær, egg, vanilje og fløte?
Sitat:
Leste akkurat i dag at norske egg ikke var farlige i det hele tatt, jeg! I resten av EU er det salmonella og annen dritt i eggene og de har derfor kort utløpsdato. I Norge er eggene totalt ufarlige og er holdbare flere måneder etter utløpsdatoen om de oppbevares kaldt! |
Sv: Iskrem av bringebær, egg, vanilje og fløte?
Sitat:
|
Sv: Iskrem av bringebær, egg, vanilje og fløte?
Du kan jo se her!
|
Sv: Iskrem av bringebær, egg, vanilje og fløte?
Hmmm... Spørs om jeg tørr å stole på dette. Det kan jo hende at jeg "vinner i lotto" og finner det ene egget som slapp unna en eller annen kontroll, og følgene kan da bli katastrofale. Risikoen er nok veeeeeeeeeeeldig liten, men...
|
Sv: Iskrem av bringebær, egg, vanilje og fløte?
Sitat:
Finnes ikke smitte i norske egg! Men seff tar man ingen sjanser med et sånt lite frø! Er jo bare snakk om noen måneder uansett! |
Sv: Iskrem av bringebær, egg, vanilje og fløte?
Takk for oppskrift, det var kjempegodt
|
Sv: Iskrem av bringebær, egg, vanilje og fløte?
?? Norske egg er smittefrie...jeg spiste nå det jeg. Unngitt spekemat, rakfisk og muggost. Men om du ikke er komfortabel emd å spise det, så kan du lage uten egg ja
|
Sv: Iskrem av bringebær, egg, vanilje og fløte?
Sitat:
2 dl vann 500 gr sukker 8 plater gelatin 1 dl kokende vann 2 ts vaniljesukker 150 gr kokesjokolade 100 gr Delfiafett kokosmasse Kok opp vann og sukker i 12-15 minutter og avkjøl dette. Legg gelatinplatene i bløtt i 10 minutter og løs det opp i 1 dl kokende vann. Visp sukkerlaken, gelatinoppløsningen og vaniljesukker veldig godt, til en luftig stiv krem. (må vispes i kjøkkenmaskin i minst 15 minutter!!) La den stå i en time så den blir stive. Smelt delfiafett og kokesjokolade i vannbad. Rør sjokolade og fett sammen når det har smeltet. Hell sjokoladen over kaken og strø kokos over. |
Sv: Iskrem av bringebær, egg, vanilje og fløte?
Sitat:
|
Sv: Iskrem av bringebær, egg, vanilje og fløte?
Hvor mye er en skvett fløte :confused:
|
Sv: Iskrem av bringebær, egg, vanilje og fløte?
Sitat:
En halv til en dl, ca! Kommer jo an på hvor stor neve med bær du har osv, men tror jeg bruker mellom en halv og en dl.;) |
Sv: Iskrem av bringebær, egg, vanilje og fløte?
Jeg har laget flere varianter av denne. Av og til bruker jeg bare pisket krem og så pisker jeg videre med frosne bringebær oppi. Noen ganger pisker jeg egg til eggedosis og pisker videre med frosne bringebær oppi. Enkelt og greit. Har sluttet med kunstig søtning. Brinebærene er søtning nok for meg. Det hender også at jeg bruker både egg, krem og bringebær. For øyeblikket er det varianten med bare egg og bringebær som er favoritten. :sikle:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:45. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no