![]() |
Soyaprotein
hvor får man tak i det? å hva er best av det og jbkm(eller hva det heter)? finnes det noe annet man kan bruke også?
|
Sv: soyaprotein
Hva tenkte du å bruke det til da ?
Johannesbrødkjerne-mel, er uten karber og smak og helt yppelig tykningsmiddel til bruk i sauser, rømmegrøt. Soyaprotein kan gi litt bismak. Begge fås på helsekost. |
Sv: soyaprotein
ser det er mange oppskrifter i boka av torkil andersen som inneholder det. menst de fleste her har jbkm.. kan man bruke det til "alt"? var om kald mat liksom?
|
Sv: soyaprotein
Det kan ikke helt sidestilles.
Protein bruker som "mel", og jbkm som bindemiddel. |
Sv: soyaprotein
Sitat:
Nemlig... to forkjellige ting, som brukes forskjellig. soyamel og Bakemix til Torkil kan sammenlignes. |
Sv: Soyaprotein
ookey.. sånn å forstå.. takk for svar:D
|
Sv: Soyaprotein
å så et par ting til.. ketostix, fåes det på alle apotek? heter de noe spesielt eller er det ketostix? å kan jeg spise jordbær? ser det er noen oppskrifter med jordbær rundt omkring... å kan jeg spise nøtter til snacks/mellomåltider?? å hvilke nøtter i så fall..
håper noen kan svare :D |
Sv: Soyaprotein
Jeg var på helsekosten for å finne soyaproteiner. Men gud hjelpe meg så dyrt det var. 300kr for 2 kg eller noe sånt.
Må man blakke seg helt for å være "sunn", tenkte jeg skulle lage vaffler med dette. Men kiloprisen blir for høy.... |
Sv: Soyaprotein
å dæven døtte det var en stiv pris ja:(
|
Sv: Soyaprotein
hmm.. mette.. har du lest boka da ?
|
Sv: Soyaprotein
ja har lest boka.. fant om nøtter,men hva med jordbær?
|
Sv: Soyaprotein
De ketostixene jeg stort sett får tak i for tiden heter keto diaburstix. Den gamle ketostixen synes det å være få som har. Men jeg måler ikke noe særlig så har den lenge... Ketolyse har vel "egne"...
|
Sv: Soyaprotein
300 kroner for 2 kilogram med soyaprotein hørtes ekstremt billig ut! Hvor, hvor hvor?
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:10. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no