![]() |
Svinekjøtt og grønnsaker i fløte
De som satser på et Lindberg-aktig kosthold kan koke litt fullkornspasta og strimlede gulrøtter sammen med grønnsakene og bruke matfløte i stedet for kremfløte.
Dette er en kjapp og god middag som hele familien kan spise. Den tar omtrent 20 minutter å lage (inkludert oppkokingen av vannet), så den er perfekt å slenge sammen når man kommer hjem fra jobb. Selv barn og voksne som hater grønnsaker spiser denne retten med glede, er min erfaring. INGREDIENSER: Matfløte (2,5 dl ca) 400-600 gram svinekoteletter (renskåret svinekjøtt på Lindberg-kosthold) To bunter med brokkoli En purreløk Hvitløk Salt Pepper Basilikum En buljongterning 1. Fyll vann i en stor kjele og start oppkoking. 2. Kutt brokkolien, purreløken og svinekjøttet opp i passe biter. Finnhakk to-tre fedd med hvitløk. 3. Sleng grønnsakene opp i det kokende vannet. Gjennomstek svinekjøttet i en stekepanne med olje/smør sammen med hvitløken. 4. Dren vannet av de ferdigkokte grønnsakene og putt kjøttet i kjelene (sammen med hvitløken og restene av oljen/smøret). Ha svak varme på platen. 5. Hell over fløte, smuldre buljongen og strø over ca. 2 teskjeer med basilikum. Smak til med salt og pepper. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:44. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no