![]() |
Hjemmelaget is
Har akkurat smakt på den hjemmelagete isen min! Kjempegod :) Hadde noe kremfløte jeg måtte bruke...Såååå jeg pisket den til krem, hadde litt Splenda i, tilsatte litt hakket, mørk sjokolade (Anthon Berg), noen hakkete paranøtter og moste bringebær. Frisk og god... Meeen hvordan høres den ut sånn i forhold til Ketose/Skaldeman..? Målte ikke hvor mye av hver, men var ikke all verden av hver.....Har ikke heeelt peiling på dette med karber og sånt enda :rolleyes:
Spiste uansett bare litt... Noen som vil hinte litt? |
Sv: Hjemmelaget is!!
Dette höres veldig lovlig ut,bra jobbet! Og veldig godt også!
|
Sv: Hjemmelaget is!!
Sitat:
|
Sv: Hjemmelaget is!!
laga av 1 boks fløte, 150 gram jordbær og splenda jeg.. hadde alt i hurtigmixeren..
ble ca 22-23 karbs tror jeg... men spiste selvfølgelig ikke alt på en gang!:p |
Sv: Hjemmelaget is!!
Sitat:
|
Sv: Hjemmelaget is!!
Sitat:
|
Sv: Hjemmelaget is!!
Sitat:
Mye å sette seg inn i når en er ny ;) Men det kommer seg med hjelp fra alle tipsene her fra :heia: |
Sv: Hjemmelaget is
kjører du med bringebær istedetfor jordbær, så halverer du karbinnholdet. Og mye bedre, synes jeg da.:)
|
Sv: Hjemmelaget is
Sitat:
Har mer igjen, og skulle gi litt til mine barn i dag...isen var jo knallhard:eek: Noen som vet om et lurt triks for å få "mykis"? Bortsett fra å la den stå ute en stund, ja.... |
Sv: Hjemmelaget is
kjør den en kjapp runde i microen,det hjelper.:D
|
Sv: Hjemmelaget is
pisk splendaen med et par eggeplommer til eggedosis før du forsiktig vender inn fløten og andre ingredienser. ellers er det mange som tar litt alcohol for å holde den myk og forhindre den i å krystalisere seg...
|
Sv: Hjemmelaget is
evt pisk fløten først...
|
Sv: Hjemmelaget is
Sitat:
Høres digg ut!!! Må kanskje koke ut alkoholen først mtp ungene, da...eller forsvant hele poenget da, kanskje...eeehm...:o |
Sv: Hjemmelaget is
Sitat:
Jeg anbefaler gelatin for å få isen myk og fin. Pisk eggeplommer og splenda. Pisk krem, og bland lett med den forrige. Så løser du opp to plater gelatin i sin egen væske og blander de kjapt inn i isen. Du bør røre efter kanskje 10 minutter i fryseren, slik at gelatinen blir gjevnt fordelt. |
Sv: Hjemmelaget is
Sitat:
Men tror jeg må prøve med Amaretto en gang, det er jo sååå godt:D Spiser sjelden is uansett...;) Skal iallefall prøve med gelantin og egg neste gang! Takk for tips, folkens :) |
Sv: Hjemmelaget is
Sitat:
|
Sv: Hjemmelaget is
Sitat:
Jeg er helt grønn når det gjelder gelatin. Inbiller meg at det er vanskelig. |
Sv: Hjemmelaget is
jeg brukte en xotai bar i min is. er 6 karber i en bar. sparte litt og strøde over. nydelig
|
Sv: Hjemmelaget is
hadde en xotai bar i isen min. en bar inneholder 6 karber. nydelig
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 20:28. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no