![]() |
Malt baconcrisp til panering
Mulig det er allment kjent, men kom over dette på en utenlands side - mal opp baconcrisp, og bruk den som panering utenpå eks. kylling. Bare dypp kjøttet i egg og så deretter i baconcrispen. Stek!
Kan også brukes for å lage mozarellasticks! Jeg forsøkte å frityrsteke, men det blei bare tull, så sist stekte jeg forsiktig i panna. Nydelig!! |
Sv: Malt baconcrisp til panering
og baconcrispen kan blandes med revet parmesan! Yum yum
|
Sv: Malt baconcrisp til panering
Takk for tipset! Jeg har savnet gratinering med annet enn ren ost ...
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 19:21. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no