![]() |
Sjokolade
100 gram smør smeltes
200 gram sjokolade (70% eller 85%) brekkes i biter og smeltes i smøret 1,5 dl fløte røres inn Evt nøtter Avkjøl Kle bunnen i 2 brødformer med aluminiumsfolie eller plastfolie. Fordel røre i de to formene. Du kan velge om du vil ha nøtter i, f eks mandler i en og valnøtter i den andre. Uten nøtter er det ca 12gram karbohydrater per 100 gram - hvis du bruker 70%. Jeg er usikker på karbeinnholdet i 85%. Oppbevares i kjøleskapet. NB: Pga fløten blir sjokoladen litt myk. Kan også serveres som dessert, med krem til. |
Sv: Sjokolade:)
Oi, uffda (sikle)....at jeg skulle snuble over denne også...:o
|
Sv: Sjokolade:)
høres kjempe godt ut:sikle:vet hva som skal lages her i morgen:rolleyes:
|
Sv: Sjokolade:)
ja nå har jeg laeget sjololaden og den står nå til avkjøling i kjøleskapet.:rolleyes:
smakte på røren og den var FANTASTISK god:sikle: men fikk litt over14 karber pr 100 gram på 70 % sjololade:forvirret |
Sv: Sjokolade:)
kjære fagremøy, jeg har brukt hoderegning... Kan muligens ha noe å si for utfallet av utregningen. Ellers spørs det også på hvilken sjoko man bruker, de ulike 70% sjokoladene har variasjon i karbeinnholdet. Sjokoladen er god kald, men den er ekstremt god når den har stått ute og smeltet en stund - da må den spises med gaffel, og smelter i munnen...
|
Sv: Sjokolade:)
Sitat:
ja det hadde jeg ikke tenkt på at det kanskje kan være forskjell *rødme* :o har nå trykt i meg mere enn jeg bør for den var kjempe yummy:sikle: |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 08:57. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no