![]() |
Marsipan med splenda?
Noen som har laget det?
Jeg skal lage marsipan i dag og jeg har splenda. Blir det OK eller burde jeg ha et annet søtningsmiddel? |
Sv: Marsipan med splenda?
jeg mener du kan bruke det,men pass på mengden.Kan fort bli veldig søtt.
Masse lykke til.;) god påske. |
Sv: Marsipan med splenda?
Jeg fant en oppskrift her inne etter en del leting.. Og brukte mindre splenda enn oppskrifta sa, hadde i litt romessens og laget den beste marsipanen jeg har smakt..
Nå må jeg bare passe på at jeg ikke spiser mere enn jeg kan.. |
Sv: Marsipan med splenda?
Den oppskrifta skal jeg og prøve, så blir ikke savnet etter påskemarsipanen stå stort ;)
|
Sv: Marsipan med splenda?
Åh det høres så godt ut.
Hvor møe karber pr. bit tru? :p |
Sv: Marsipan med splenda?
Sitat:
|
Sv: Marsipan med splenda?
Jeg vil også lage påskemarsipan! Lurer på om man kan bytte ut litt av mandlene med paranøtter? Da får man jo litt mindre karbo...og kan spise litt mer:)
|
Sv: Marsipan med splenda?
Sitat:
|
Sv: Marsipan med splenda?
Kan du legge oppskriften ut her? :)
|
Sv: Marsipan med splenda?
Tror det var ca 500g mandler, 50 g splenda( holder nok med halvparten) og 1-2 eggehviter. Av erfaring tror jeg man må ha minst to hviter...
Marsipanen blir best om man maler mandlene to ganger og blander i maskin, jeg maler en gang, også kjører mandler og søtning i food prosessor med kniv også har i hvitene. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 08:56. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no