![]() |
Sukrin, tørr kakebunn?
Nå har jeg brukt sukrin 2 ganger i nøtte/mandelbunner, men det som til vanlig (med sukker) blir saftig og deilig blir nå tørt og smuldrete...:(
Er det anderledes med splenda, eller må man leve med tørre kaker?? |
Sv: Sukrin, tørr kakebunn?
Tror at det er annerledes med splenda, det har iallefall blitt saftige kakebunner for meg med splenda. Er ikke kjemisk kompetent til å forklare detaljene men detskjer noe med sukrin når den varmes opp som gjør ting tørre....
|
Sv: Sukrin, tørr kakebunn?
Sitat:
har du laget mandelbunn med godt resultat med splenda? |
Sv: Sukrin, tørr kakebunn?
Jeg har laget med splenda og jeg synes ikke den ble tørr...
|
Sv: Sukrin, tørr kakebunn?
Sitat:
Har bare smakt splenda en gang, bakte da en sjokoladekake som var oppskrift på i et ukeblad(reklame for splenda), men syntes da at det hadde en grusom bismak...Håper det bare var den spesielle kaken.. |
Sv: Sukrin, tørr kakebunn?
Sitat:
|
Sv: Sukrin, tørr kakebunn?
Sitat:
Ble så skuffa når jeg smakte kaka mi i går, liker IKKE tørre mandelbunner, da kan det være det samme med hele kaka. Tusen takk for hjelpa.:D |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 15:19. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no