![]() |
Hva spiser dere som kveldssnacks?
Jeg trenger å erstatte cheese doodles og nonstop med noe. Baconcrisps går dessverre ikke. Så... hva spiser dere? Egentlig burde jeg slutte med hele småspisingen, men enn så lenge må jeg iallefall gå over til å spise noe ketolysevennlig.
Tips, anyone? |
Sv: Hva spiser dere som kveldssnacks?
Ingenting:D, er jeg fysen vet jeg at jeg har spist for lite fett, så da steker jeg ofte fisk i mye smør. Eller litt Para nøtter.
|
Sv: Hva spiser dere som kveldssnacks?
Ost, ost, ost i lange baner!
Deler opp i små (liksom godis)- biter sammen med litt små paprika- eller stangselleri- biter.:spisesnak Eller lager ost- og skinkeruller med smør og paprika inni!:sikle: Eller noen paranøtter! |
Sv: Hva spiser dere som kveldssnacks?
Osteships..
Jeg steker ( helst jarlsberg) osteskiver på stekepanna.. krydrer dem. Gele av funlightsaft og gelatinplater, og krem. Pisket krem med litt funlightsaft i , med litt nøtter oppå. Litt grønnsaker og dip, evt. dippe dem i filidalfiaost.. ( telles med dagsdosen for karber ) |
Sv: Hva spiser dere som kveldssnacks?
Ost! Ostechips, stangselleri med blåskimmelostedip, nøtter, bringebær med krem, 86% sjokolade, kyllingvinger, pepperonipølse, salchitas, oliven, middagsrester....
Men den fysingen blir bare sjeldnere og sjeldnere. Ellers kan en stor deilig kanne med te gjøre underverker :love: |
Sv: Hva spiser dere som kveldssnacks?
Veldig mørk sjokolade, gjerne 86 %. Smelt sammen med filadelfiafett, fløte, smør og eventuelt nøtter eller andre tilsetninger. Sett i fryseren i isterningsform og nyt etter et par timer. Bruker ca samme mengde av de 3 første ingrediensene. Og så halvparten bare av smør og ca samme mengde av eventuelle nøtter eller andre tilsetninger. Da får du sjokoladebiter som inneholder bare 1/4-parten av den opprinnelige sjokoladen, og ellers er den proppfull av lovlig fett. Genialt hvis man har problemer med å få nok fett i seg også.:D
Her er oppskriften mer ryddig: http://forum.lavkarbo.no/showthread....119#post707119 |
Sv: Hva spiser dere som kveldssnacks?
Spiser for det meste hjemmelaga ostechips og gomler hasselnøttkjerner.
Lørdag unner jeg meg et par remser med Cavalier melkesjokolade (1,4 karbs pr. remse =4 ruter) |
Sv: Hva spiser dere som kveldssnacks?
Helgene (helst bare lørdagen):
- Sjokolade fra Sukkerfritt (den mørke inneholder ikek karbohydrater og jeg orker heller ikke så mye av den om gangen) - Heistadgelè med eller uten krem (gelèen inneholder 0 karbs) - Krem med raspa sjokolade på (den mørke fra sukkerfritt) Ukedager: - Skinke og ostebiter - Skinke og egg i biter med majones på - Kokte egg med smør |
Sv: Hva spiser dere som kveldssnacks?
Nakkekoteletter :D
|
Sv: Hva spiser dere som kveldssnacks?
Ostesuffle! Lager det ca 4 ganger i uka :p
|
Sv: Hva spiser dere som kveldssnacks?
Agurk! Haha, jeg er lite kresen :)
|
Sv: Hva spiser dere som kveldssnacks?
Takk for mange gode tips, alle sammen!
|
Sv: Hva spiser dere som kveldssnacks?
Stangseleri med philadelphiaost på og skinke eller salami rullet rundt. Nam nam. Eller pisket krem med bringebær til lørdagskos.
|
Sv: Hva spiser dere som kveldssnacks?
Sitat:
Er det ketolyse du følger? Står ikke i filosofiboksen, men du har postet på ketolyse-delen ;) MItt svar: Ost, egg, røkelaks...REtt og slett mat. Spis deg mett til hvert måltid. Du vil etterhvert merke at behovet for kveldssnack vil bli borte. For noen tar det lenger tid enn andre :ja: |
Sv: Hva spiser dere som kveldssnacks?
Jeg har spist og spiser fortsatt på kveldstid:
skiver av Norvegia, lapper/skiver/nøttemuffins med smør og ost, nøtter, sukkerfri drops, sukkerfri sjokolade og kyllingvinger. :) |
Sv: Hva spiser dere som kveldssnacks?
Jeg pisker 1dl kremfløte som piskes, så knuser jeg 50gr frosne bringebær, 1 barneskje splenda og så rører jeg alt ihop. Søtt og godt!!
Stekt pepperoni skiver er bare helt sinnsykt godt også!! |
Sv: Hva spiser dere som kveldssnacks?
Sitat:
Enda en som har opplevd denne gleden.:D Da blir man god og mett og man fyser ikke på noe, |
Sv: Hva spiser dere som kveldssnacks?
Sitat:
Som et tips; Mariner over nattat i masse olivenolje, soyasaus, salt pepper, litt chilli og MASSE hvitløk. Ta kotelettene ut av kjøleskapet og la de ligge minst en halvtime i romtemperatur før steking. Stek dem i brunt smør på høy varme, 2-3 minutter på hver side, hell stekesmør over. Mmmmmmm! |
Sv: Hva spiser dere som kveldssnacks?
Sitat:
Takk for mange gode tips! |
Sv: Hva spiser dere som kveldssnacks?
Har prøvd ulike "tillatte" ting på Ketolyse, men det er mange partystoppere der ute, føler jeg. Som det nevnes; jo mer det ligner på vanlig mat, jo bedre. Jeg tar gjerne og river endel ost (den du liker best, f.eks jarlsberg, norvegia, cheddar, gryuere osv), blander det godt med f.eks tørkede urter som basilikum og oregano, deretter fordeler jeg det i små, små hauger utover ett stekebrett med bakepapir oppå. La det stå på ca 225 grader til litt mer enn smeltet, og avkjøl til det blir småsprøtt. Knallgodt!
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:20. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no