![]() |
Holdbarhet på uåpnet rømme, cottage cheese ol.?
Kan noen av dere erfarne rømme/cottage cheese/creme fraiche/kesam-spisere fortelle meg hvor lenge disse tingene (i uåpnet boks) kan oppbevares i kjøleskap uten å bli dårlige? :)
|
Sv: Holdbarhet på uåpnet rømme, cottage cheese ol.?
Jeg har spist seterrømme som er 3-4 uker over og den er like god. Når du har den syrna kulturen så blir den ikke dårlig på samme maten som melk, det er jo greit at den får stå i kjøleskapet da. Hytteost: minst 2- 3 uker. Ikke no problem.:D Fløte kan også bli haugammel før den bare egner seg i oppvarmet saus.:D
|
Sv: Holdbarhet på uåpnet rømme, cottage cheese ol.?
Smak på det, hvis det ikke smaker vondt så er det bare å bruke det.
Rømme/CF kan holde seg lenge etter utgått dato, fløte likedan. Cottage Cheese er jeg litt mer forsiktig med. Jeg liker ikke naturell CC så det smaker vondt uansett ;):p |
Sv: Holdbarhet på uåpnet rømme, cottage cheese ol.?
Hm, ok. :) Da går det sikkert bra at jeg handler inn for et par uker av gangen, neste gang jeg er i Sverige. Det meste er jo billigere der, så om varene holder seg noen uker er det lurt å kjøpe med et lite lager hjem!
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:40. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no