![]() |
Fenikkel- og purregrateng
2 fenikkler
1 stor purre Saus: 3 ss smør 3 dl fløte 1 dl grønskskraft 1 buljonterning 1 eggeplomme 1 ts estragon JBK 1-2 ss sitronsaft 1 dl reven ost Rens og skyll grønnsakene. Del fenikklene i to og purren i 2cm lange biter. Kok fenikkelene i lettsaltet vann i ti min og legg purren i de siste 5 min. Hell av vannet, men spar litt til sausen. Kok opp fløte,kraft og buljong...rør inn JBK til passe tykk saus. Rør inn en eggeplomme og osten og smak til m krydder. Ha grønnsakene i en form og hell sausen over. Gratiner i ovnene 200-225 g 20-25 min. Server til koteletter lr kylling m grønn salat til :) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:11. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no