![]() |
Pai med soyamel
her er oppskrift på herlig pai (4 storspiste personer)
Paideig lages av 100 g smør og 2 dl soyamel. Stekes først. Dette kan man fylle opp med hva man vil; jeg brukte kjøttdeig, en løk, champignon, feta ost og masse krydder. Bruk tre egg og litt fløte og la stå i 30 min!! Nam nam!! |
Sv: Pai med soyamel
Jøss.. så enkelt? hehe... glimrende... jeg elsker pai...og utrolig mye lettere når man skal ha kald mat.. litt mer fristende enn bare kjøtt og fett...
|
Sv: Pai med soyamel
Er soyamel uten karber? Og smaker det noe godt, da? Altså, melet? Fyllet til paien høres jo nydelig ut :sikle:
|
Sv: Pai med soyamel
Sojamel inneholder vel drøyt 20 karber pr 100g, for mye for meg, men sikkert fint for de som kan spise litt mere karber.
|
Sv: Pai med soyamel
Nja, da går det med for mye karber for min del også, tenker jeg.
|
Sv: Pai med soyamel
Fant en pakke sojamel i skapet fra Spielberger,den har bare 3,1 gr. Har ikke prøvd på annet enn pannekaker, smaker bra.
|
Sv: Pai med soyamel
netto karbo i paideigen er 1,3g.
|
Sv: Pai med soyamel
Finnes det forskjellige typer soyamel, siden det er så stor variasjon?
1,3 i hele deigen er jo ikke dårlig. Får sjekke ut dette, ja. |
Sv: Pai med soyamel
Sitat:
Jeg sjekket matvareguiden og den sa 23... Og det var jo himla stor forskjell... Men jeg har hatt speilberger sin og mente den hadde færre enn 23 ja... |
Sv: Pai med soyamel
jeg kjøper et merke som heter Bauck hof - det har kun 9,9 karber :)
|
Sv: Pai med soyamel
Sitat:
|
Sv: Pai med soyamel
Sitat:
Det tror jeg helt sikkert det gjør. Det ville ihvertfall jeg gjort om jeg skulle bakt denna. Høres god ut, men for mange karber med soyamel;) Bruker alltid soyaprotein jeg- Lykke til :p |
Sv: Pai med soyamel
Sitat:
|
Sv: Pai med soyamel
Trenger litt mer detaljer her jeg.. Ingen kokk :-)
Hvor tynt klemmer du bunnen utover? Hvor mange grader og hvor lenge? |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 15:57. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no