![]() |
Sukrin
Er sukrin et godt søtningsmiddel, og kan det brukes til alt man bruker sukker til? Har det noen negative "sideeffekter", eller vond bismak (som Splenda :forstoikk) ?
|
Sv: Sukrin
Her finner du litt info http://www.funksjonellmat.no/sukrin-om.php
Jeg synes sukrin gir meg enn bismak som ikke er så lett å forklare, nesten som det iser litt i munnen? Mulig andre kan beskrive dette bedre! Men det er helt greit å bruke synes jeg! |
Sv: Sukrin
Da var Sukrin i hus, og testet ut i form av eggedosis. :D Det ble ganske mange teskjeer, siden det var en god del mindre søtt enn vanlig sukker. Men godt var det! :) Og helt uten den beske bismaken som Splenda har. Kjente igjen den "kalde følelsen", men den var faktisk litt behagelig synes jeg. :)
|
Sv: Sukrin
Jeg også lagde eggedosis med sukrin første gang jeg kjøpte det!:D mmm.. god og kvalm;)
|
Sv: Sukrin
Jeg bruker bare sukrin.;)
er veldig fornøyd. eneste sukrin ikke er så bra til, er i kaker. Hvis jeg baker f.eks mandelbunn, så blir den tørr og smulete, så der vil jeg bruke splenda i stedet...;) |
Sv: Sukrin
Her står det masse info. http://en.wikipedia.org/wiki/Erythritol Blant annet om fordeler og ulemper (f.eks den kalde følelsen). Siden er på engelsk og det korrekte navnet på sukrin er erythritol.
|
Sv: Sukrin
Jeg brukte sukrin i hjemmelaget is, og måtte kaste den :eek: Fikk skikkelig vondt i halsen.
|
Sv: Sukrin
Hvor får man taki sukrin? Helsekostbutikker?
|
Sv: Sukrin
Jepp, på helsekosten. :)
Jeg har testet det ut en del nå, og er meget fornøyd! Har prøvd det i eggedosis, med fløte og jordbær, og i hjemmelaget is. Det eneste jeg har å utsette på det er at det ikke løser seg så lett i væske, og at søtsmaken er noe svakere enn hos sukker. Men det er helt uten den beske bismaken til Splenda, så det føles mer som ordentlig sukker. :) |
Sv: Sukrin
Jeg har prøvd sukring og må si jeg er svært gledelig overrasket. Jeg makter ikke andre kunstige søtstoffer, nemlig. Sukrin er det første jeg har greid å få i meg og som jeg synes er godt.
Og med den stive prisen begrenser man søtmatinntaket litt også. |
Sv: Sukrin
sukrin er TOPP! jeg drikker rundt fire, til mange, mange kopper grønn te om dagen.. jeg har altid 2 ts sukrin i hver , og det ahr jeg gjort i siden starten på sommerferien :) ingen problemer!
|
Sv: Sukrin
Er det noe annet enn Sukrin man kan bruke i mandelbunn da, siden det ikke funker så bra der? Jeg har ikke prøvd. Splenda boikotter jeg (pga. miljøet), og vil gjerne holde meg unna kunstige søtstoffer.
|
Sv: Sukrin
Sitat:
|
Sv: Sukrin
Sitat:
Jeg har akkurat samme ettersmak som etter sukkerfri Mentos. Sånn søtlig, kald, kvalm smak. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:50. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no