![]() |
Svensk professor advarer mot is
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=857&a=497328
At komboen fett og sukker fører til fedme er ikke akkurat en nyhet for de fleste av oss... :o |
Sv: Svensk professor advarer mot is
Nei, ikke for de fleste av oss, men desverre for veldig mange "der ute" :rolleyes:
|
Sv: Svensk professor advarer mot is
Sitat:
Jeg er så glad for at jeg oppdaget dette forumet ;). |
Sv: Svensk professor advarer mot is
Sitat:
Prøvde jeg men den ble så vondt og hard.Da jeg lot den stå fremme litt smeltet den liksom.brukte fløte eggeplomme og sukkererstatning. |
Sv: Svensk professor advarer mot is
Gelatin er et fint hjelpemiddel for å få til isen bedre.
|
Sv: Svensk professor advarer mot is
Sitat:
1 dl fløte ett egg en god neve frosne bringebær (jordbær eller blåbær) splenda eller sukrin Har alt i en stavmikseblender og kjører på full guffe til alt er en softismasse. Den er kjempegod å spise med en gang, men blir steinhard i fryseren. Sist prøvde jeg å ha gelatin oppi, men det ble ikke bedre.... Hvor mye gelatin (hvor mange gelatinplater altså) ville du brukt til en slik posjon?? Vil isen kanskje bli litt mykere om jeg er flink til å jevnlig røre om i isen mens den fryses inn?? |
Sv: Svensk professor advarer mot is
Superlett! Kjør frossene bringebær i hurtigmixen med fløte og evnt litt søtstoff.
Deilig softice på no time!! |
Sv: Svensk professor advarer mot is
Sitat:
Forøvrig har jeg lags isen som står i lindbergboka flere ganger, hvor hvitene piskes til marengs først. Den blir ikke så hard som annen is jeg har prøvd. Kanskje det kommer av all lufta som piskes inn? |
Sv: Svensk professor advarer mot is
Sitat:
Dessuten forhindrer alkoholen at det dannes iskrystaller. Noe som er veldig vanlig i hjemmelaget is. Ellers ville jeg gått for hyppig røring ja :ja: |
Sv: Svensk professor advarer mot is
Konjakkis med ristede hasselnøtter :love:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:56. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no