![]() |
Sjokolade smørkrem
Denne kan du bruke alene eller til kaker, feks rullekake eller Hasselnøtterte (se oppskrift på fase 2).
4 eggeplommer 2 ss cognac 1/2 ts vaniljeekstrakt 2 ss hakket usøtet mørk sjokolade 4 pakker splenda (eller annet søtstoff etter smak) 8 ss usaltet smør, romtemperert Pisk sammen alle ingrediensene i en mikser i ca 2 minutter. Ha blandingen i en kjele og sett den i et vannbad med kokende vann. La den stå der i 7 minutter under omrøring. Ta den av varmen og server med en gang (står det her i boka, men den er vel best kald??). Pr 2 ss: Netto karber: 1 gram Fiber: 0 gram Protein: 1,5 gram Fett: 15 gram Kalorier: 153 Fase: 1-4 |
hvor mye splenda er det i en pakke? har ikke splenda, så jeg må bruke noe annet.
:) |
Hmm det er vel ca en ts tror jeg.... Toppet kanskje...
Natreen funker sikkert også bra, jeg pleier egentlig ikke å følge dosene slavisk med søtstoff, jeg SMAKER meg til. :) |
takk!
Sitat:
|
men atte... hvor er sjokoladen? ;)
|
Hehe den står der, men den står ved siden av vaniljeekstrakt. Skulle egentlig vært en linje ned.
|
ok, jeg er litt blind idag ;) regner med at jeg så det forrige gang jeg var innom, siden jeg ikke kommenterte det :)
|
Jeg forandrer det nå, for det er ikke alltid så lett å få øye på sånn som det står nå. :D
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:55. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no