![]() |
Hasselnøtt-terte
Serveres med pisket krem eller sjokoladesmørkrem (se oppskrift på induksjon)
1,8 dl pluss 2 ss malte hasselnøtter 1 ss whey protein (uten smak) 3 pakker splenda 1/2 ts bakepulver 2 egg 1 ss rømme smør til smøring av formen Sett ovnen på 175 grader. Ha 1,8 dl pluss 1 ss hasselnøtter, whey, splenda og bakepulver i en bolle. Tilsett egg og rømme og pisk det i ca 2 minutter til en lett deig med en elektrisk mikser. Smør en 20 cm rund kakeform med rikelig med smør og strø resten av hasselnøttene utover bunnen. Fordel deigen jevnt i formen med en glatt overflate. Stek kaken i 25 minutter til en testpinne er ren. La kaken være i formen i 10 minutter før den legges på rist til avkjøling. Når den er FULLSTENDIG avkjølt, deles den i 4. Server. Pr porsjon: Netto karber: 4 gram Fiber: 1,5 gram Protein: 6 gram Fett: 13,5 gram Kalorier: 159 |
Har flyttet smørkremen ( :sikle: ) til vedvarende. Cognac, - uansett hvor lite, er ikke induksjonsmat nei !! :)
|
Sitat:
Passer bedre på vedvarende ja. :p Ikke sant den høres utrolig god ut? :sikle: Må lage den snart en dag, er jo snart jul og greier. :D |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:50. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no