![]() |
Jædersylte, godt fettpålegg
Jædersylte:
218 kcal 14 prot 0 karb 18 fett |
Sv: Jædersylte godt fett pålegg
Men hva inneholder det?
|
Sv: Jædersylte godt fett pålegg
Det er ala skinkerull på boks!
Det er nyyydelig! |
Sv: Jædersylte godt fett pålegg
Njaaa, skeptisk! Sambo spiser det, og jeg syns det ser ut som sånn vom bikkjene får :rolleyes:
|
Sv: Jædersylte godt fett pålegg
Jædersylte
Ingredienser: Svinekjøtt(64%), vann, svor, salt og krydder, konserveringsmiddel(natrumnitritt). Det er ett salt og godt pålegg, det er litt grovt. Konsistensmessig minner det om hjemmelaget kaviar :eek: men smaker selvfølgelig ikke som kaviar men som kjøtt. Det er en kryddersmak som er veldig fremtredene men jeg finner ikke ut hva det er....kan det være nellik? Noen som vet? |
Sv: Jædersylte godt fett pålegg
Sitat:
|
Sv: Jædersylte godt fett pålegg
Sitat:
Googlet litt fant denne oppskriften: persesylte er vist det samme som jæder? Persesylte 1 kg utbenet svinebog 11/2 kg kalvekjøtt av høyrygg eller bog, spekk eller svor 1 ss salt, 2 ts knust allehånde 1/z ts knust hvit pepper 1/4 ts nellik, 1/4 ts ingefær 2 ts gelatin pulver Hadde rett i nellik-smaken, kjenner godt ingefærsmaken også. |
Sv: Jædersylte godt fett pålegg
Hmmmm..... kanskje jeg skal prøve å smake jædersylte igjen....
Har bare smakt det en gang for mange år siden.... :cool: |
Sv: Jædersylte godt fett pålegg
Ååå det er godt det :sikle:
|
Sv: Jædersylte godt fett pålegg
Jædersylte og fleskepølse var favoritter i barndommen. Men så ble de byttet ut med "sunnere" mat.
Men nå er de tilbake i kjøleskapet! :D |
Sv: Jædersylte godt fett pålegg
Jædersylte er nydelig synes jeg...Svenskene har noe som heter Kalvsylta...ligner veldig men er kansje ikke så feit og mer kryddra..Finnes i ¨ganske store forpakkninger/bokser.
|
Sv: Jædersylte godt fett pålegg
Mmmmm ... jædersylte!
|
Sv: Jædersylte godt fett pålegg
Haha, klikka meg inn og trudde det stod Jordbærsylte.
Jadda.... jædersylte altså? Kanskje får prøve det ein dag. :] |
Sv: Jædersylte, godt fettpålegg
Prøvde Jædersylte, godt - men veeeeldig salt.
Jeg blandet den med litt Creme Fraiche, syns det ble bra. Dempet saltsmaken. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 16:26. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no