![]() |
sydlandsk inspirert gryte
Ettersom jeg er så veldig glad i kombinasjonen fetaost og spinat, så bestemte jeg meg for å blande det med kjøttdeig, noe som ble SVÆRT så vellykket! Bruker en del urter i tillegg
150 g kjøttdeig 100 spinat 100 g fetaost persille, oregano, basilikum, rosmarin, timian (jeg bruker tørket hvis jeg ikke har friske) Har noen noen andre ideer til fetaost og spinat?? :hungry: |
|
dingpot, bruker du spinat i frosne blokker? Jeg har bare sett det i butikken, jeg.. de finnes kanskje som urter også? Altså sånne som står i jord.
|
Tror spinatplanten er litt for stor til det...??? :confused:
Her i NL bruker de MASSE spinat! Og det er ALLTID fersk spinat i butikken, hele tiden. Jippi!!!! Og det er grisebillig. Så mye spinat jeg vil ha, kommer aldri over 20 cent! (sånn litt under 2 kroner da eller?) Noen som vil flytte hit kanskje? ;) |
jeg bruker spinat frossen i blokker. Bruker da 8 stk puter for å få 100 g (tror jeg, men dette varierer nok fra merke til merke...) Er så enkelt, da jeg ikke rekker å bruke opp frisk spinat før den blir dårlig, når jeg sitter her heeeelt alene.... hehe!
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 03:14. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no