![]() |
Nannahs chicken-pork-curry soup
Når vi har kylling til middag tar jeg vare på bena og koker kraft på dem sammen med litt purre og div urter etter smak +salt.
Denne kan du oppbevare i en mugge i kjøleskapet og ha som utgangspunkt for gode lunch-supper. Som denne jeg lagde i dag... Nannahs chiken/pork curry soup. 2 store chapinjonger 1 vårløk 1 paprikaring ca 50 g stekt kotelett 1-2 ts karry 4-5 dl kyllingkraft 1 dl lactofri fløte. Hakk alt i biter og brun i smør i en kjele sammen med karry.. Spe med kraften og småkok i fem -ti min. Smak til med krydder og ha i fløten og varm opp til kokepunktet. Nyt!:p |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:51. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no