![]() |
Omgjøring til lavkarbo
Har en oppskrift her på veldig gode rundstykker; hvordan kan jeg gjøre den om til lavkarbo?
7dl lunkent vann 2pk tørrgjær 2 ss rapsolje 1 dl linfrø 1 dl pinjekjerner 2 ts salt 3 dl havregryn Sammalt grov mix + hvetemel - det er først og fremst her problemene starter! Kan man bytte ut med soyamel/bakemix etc? Noen som vet? |
Sv: Omgjøring til lavkarbo
Siden du følger generell lavkarbo kan det hende du spiser rug eller havremel? Disse påvirker blodsukkeret mindre enn hvetemel.
|
Sv: Omgjøring til lavkarbo
Sitat:
I følge matvareguiden inneholder Green Valley økologiske solsikkekjerner 7,25 gram karbo/100 gram....hva med å bytte til dette? Havregryn = 63,1 gram karbo/100 gram Hvetekli = 18,5 gram karbo/100 gram Bytte til Hvetekli? Når det gjelder sammalt grov mix + hvetemel så vet jeg ikke....men kanskje bakemiks eller soyamel vil funke, eller en blanding av dette. Har liten erfaring med baking på lavkarbo :-) |
Sv: Omgjøring til lavkarbo
Har hørt at disse er gode http://skinnyshepherd.blogspot.com/2...e-rundstk.html
|
Sv: Omgjøring til lavkarbo
Takk for tips! Dere er snille :)
Jeg prøver å holde meg til å spise matvarer med under 5 gram karb pr 100 gram. Må bare prøve meg fram litt også,- jeg er ny i bakeverden uansett! |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 12:31. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no