![]() |
Erlends spesialgryte
Denne oppskirften fikk jeg av en kamerat og er kjempe god!!
Du trenger: 600 Gr kylling filet ( jeg synes det er bedre å bruke en hel ferdig stekt kylling og ta av skinnet og dele den opp i biter, for billigst mulig selger de solvinge ferdig stekt kylling til 34 kr på rema 1000:)..du kan ogå bruke 2 pk 400 g kylling kjøttdeig) bacon purreløk 1 boks creme fraische revet ost( så mye som ønskelig) pepper hvitløk pulver krydder Slik gjør du: Om du bruker kylling filet eller kylling kjøttdeig, stek dette litt før du har det i en ildfast form. Stek bacon sprøtt og ha over kyllingen i den ildfaste formen. Strø godt med purre over kyllingen og baconet, ha i hvitløk pulver og pepper. Bland creme fraiche og osten,legg det som et lokk over kyllingen ,purren og baconet. Stek i ovenen på 200 - 225 grader i 20 - 30 min. Du kan gjerne ha brokkoli oppi, eller blomkål. Om du vil kan du servere med ris. TIPS: er nesten bedre kald/lunken enn rett fra ovnen! Velbekomme. |
Sv: Erlends spesialgryte
Siden jeg har lyst til å prøve noe nytt gikk jeg inn på en tilfeldig side i oppskriftdelen og fant denne.
Derfor blir det dettemeg kyllingkjøttdeig til middag i morgen. :) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:35. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no