Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Generell diskusjon (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=21)
-   -   Hva skjer med fettet når man steker mat? (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=26974)

Hillelille 23-07-09 18:16

Hva skjer med fettet når man steker mat?
 
Jeg lurer litt på hva som skjer med fettet/smøret man bruker når man steker mat.

Jeg har vært borti at det meste av det fordamper vekk under stekingen, men gjør det egentlig det? Blander det seg kanskje i maten?

Photobscura 23-07-09 18:22

Sv: Hva skjer med fettet når man steker mat?
 
Både grønnsaker og kjøtt absorberer mye smør, men det er nok bare ren væske som fordamper.

Tone-G 23-07-09 23:31

Sv: Hva skjer med fettet når man steker mat?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Photobscura (Innlegg 745212)
Både grønnsaker og kjøtt absorberer mye smør, men det er nok bare ren væske som fordamper.


Hadde det vært ren væske som fordampet, ville nok vifta mi sett finere ut nå:lol:


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 13:16.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no