![]() |
Oppvarmet potet
Fikk høre idag at dampet potet (dvs oppvarmet, ikke nykokt) ikke inneholder karbohydrater?
Kan dette stemme Noen som vet?? Hvis d e rett så bli æ superglad...:):D:) men tør ikke glede meg for tidlig |
Sv: Oppvarmet potet.....
Det tror jeg ikke noe på, stivelse forsvinner ikke sånn ut i lufta av seg sjøl.
Potet inneholder stivelse og mange karber, slik er det bare. Og vi trenger ikke potet i kostholdet i 2009. |
Sv: Oppvarmet potet.....
Den inneholder fortsatt karbohydrater, men den skal visstnok få lavere GI, altså påvirke blodsukkeret mindre, når den har vært kokt, kald og så varmet igjen.
|
Sv: Oppvarmet potet.....
Sitat:
|
Sv: Oppvarmet potet
Noe av stivelsen blir til resistent stivelse når poteten nedkjøles etter oppvarmingen. Resistent stivelse klarer ikke kroppen å ta opp. Noen sier resistent stivelse er en form for fiber.
Det var i alle fall det jeg fant ut når jeg sjekket ut litt om resistent stivelse for en stund siden :) |
Sv: Oppvarmet potet.....
ja syntes å d rart ut... men potet e godt så håpet va jo der.. :)
|
Sv: Oppvarmet potet
En liten potet inneholder cirka femten karber, så du kan jo spise små mengder potet!
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:02. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no