![]() |
Dine "hjelp, jeg orker ikke mer pulver og må ha noe snop NÅ"-hemmeligheter
Overskriften sier alt...
Hva er dine orker-ikke-mer-pulver-og-må-ha-noe-snop-nå tips? Nå er jeg på fase 3, så jeg har "lov", men allikevel - tenkte sånne tips kunne hjelpe de fleste... * Sjokoladecrisp-bar. Jeg spiser ingen sjokoladeprodukter til vanlig, men sparer dem til en passelig snop-situasjon, en sjelden gang i blant. Sjokoladecrispen er best :D * yoplait %-yoghurt med vaniljesmak. Et beger har nesten 10 karbohydrater ( :eek: ), men det spørs hva alternativet er da. Føles hvertfall som en "sunn" utskeielse, gitt alternativene * en stor kopp kaffe latte med fløte og søtningsmiddel * polarlapp med ost, salt * etpar babybel * paprika med smøreost * lage muffins av brownies-miksen. Putte i frysa, så de alltid er enkelt tilgjengelige, lette å putte i veska og ta med hvis man skal på besøk, osv (jeg lagde av 10 poser på en gang, ble veldig vellykket) * gummibjørner eller drops fra apoteket med karber (på kino er dette genialt! jeg MÅ ha godteri på kino) Dere andre? |
Sv: dine "hjelp jeg orker ikke mer pulver og må ha noe snop NÅ"-hemmeligheter
Jeg tar gjerne
- noen nøtter...varierete - halv avokado m/reker og majones - en fiberrik m tubeost(Magerosten, for den har mest proteiner) :) |
Sv: Dine "hjelp, jeg orker ikke mer pulver og må ha noe snop NÅ"-hemmeligheter
Kyllingchips :D
Steker en kyllingfilet og skjærer den i tynne skiver som legges i langpanne. Pensles så med bitte litt rapsolje (kan utelates) og krydres etter ønske - salt og pepper er min favoritt, men paprika er også veldig godt Setter pannen i stekovnen på 80-90 grader til de er sprø. Kjempegodt som erstattning for potetgull :stortsmil:w00t::sikle: |
Sv: Dine "hjelp, jeg orker ikke mer pulver og må ha noe snop NÅ"-hemmeligheter
Hjemmelaget gele i små plastbeger som man oppbevarer i kjøleskapet er alltid en grei ting synes jeg - men det spørs hvor nøye man er med søtstoffene, men null karber!
Gele-oppskrift: 4 dl Fun Light (her kan man jo velge fritt) 10 plater gelatin 1 liter vann vaniljeessens - kan droppes, men gjør det mindre syrlig litt Splenda (noen bringebær i gjør kan jo være en mulighet om man tillater det, men pluss da på karbene de gir) Jeg pleier også å lage mandelpuddinger som jeg har i plastbeger: jeg får ca 9 beger med 1 karb i hver. 3 dl fløte 7 dl vann 10 plater gelatin vaniljeessens mandelessens Splenda etter smak (bør være litt for å få dem søte nok) |
Sv: Dine "hjelp, jeg orker ikke mer pulver og må ha noe snop NÅ"-hemmeligheter
kyllingchips var noe nytt gitt! Det må prøves!
Takk for mange gode forslag :) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 10:45. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no