![]() |
Marengs
Har endel eggehviter til overs i kjøleskapet og har endelig kjøpt med iskremmaskin som jeg skal prøve idag!
Synes det er skikkelig godt med marenger til is (og gjerne litt sjokosaus :D), har noen en oppskrift på marengs a la LCHF/lavkarbo? Har hørt at det egentlig er eggehvite, sukker, eddik og muligens noe mer. Er det noen som vet hvordan det er å lage dette med feks. stevia eller splenda? Blir de fortsatt sprø? |
Sv: Marengs
Søkefunksjonen er en fin ting ;). Sjekk HER!
|
Sv: Marengs
Jeg har prövd og gjöre marengs med eggeviter og splenda men det blev ikke bra og de smakte ikke gott. Så du får nok klare deg uten marengs desverre.
|
Sv: Marengs
Sitat:
|
Sv: Marengs
Sitat:
Tror kanskje jeg skrev "marenger" istedenfor marengs eller noe... Takk for hjelpen :o |
Sv: Marengs
Det lønner seg å søke i relevant forum også :). Altså, gå inn på oppskriftsforumet, og litt lenger ned enn den vanlige søkeknappen, til høyre, så står det "søk i dette forumet", om du ikke visste det alt!
|
Sv: Marengs
Når jeg lager marengs på venlig vis bruker jeg 175 g melis og 5 hviter=)
stekes 1t 15 min på 100 grader.. disse er kjempe gode |
Sv: Marengs
Sitat:
|
Sv: Marengs
Mhm! Fikk oppskriften på den når jeg var utplassert i kjøkken.. jeg har ikke prøvd å lage den hjemme enda, men de jeg smakte på der var veldig gode..
|
Sv: Marengs
Sitat:
|
Sv: Marengs
Men hun skrev jo at hun bruker melis når hun lager det på vanlig vis.
|
Sv: Marengs
Kan vel lage marengser av sukrin eller sukrinmelis?!
Har ikke prøvd det selv, men jeg synes det høres logisk ut at det skal gå ann :D |
Sv: Marengs
Kan hende det går=P Er helt ny på de tingene her, så må nesten bare prøve seg frem:D
|
Sv: Marengs
Jeg laget marengskake med sukrin-melis til 17 mai!
Toppet bare med eggekrem og hadde bær ved siden av så det gikk ann å kontrollere karboinntaket bedre:) Smakte selvfølgelig ikke heeelt som marengs, men temmelig likt altså og veldig godt!:D Slik ble resultatet: http://bloggfiler.no/loonesverden.bl...4179467332.jpg Dette er bilde av frokosten min fra 18 mai, så selve kaken så veldig mye mer attraktiv ut på 17 mai bordet:p |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:53. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no