![]() |
Svinekjøttboller med rømmesaus
1 pk svinekjøttdeig
masse sitronpepper oregano salt presset hvitløk ca 1 dl fløte stek små kjøttboller i stekepanna og legg de over i en bolle etterhvert. Når alle er stekt, har du noen gode klatter med rømme i panna+ vann. Skrap opp alle de gode smakene fra bunnen av panna, og når sausen koker legger du i kjøttbollene igjen. La trekke noen minutter, og server med gr.saker/salat :p |
Sv: Svinekjøttboller med rømmesaus
:sikle:
Denne skal prøves :D Takk! |
Sv: Svinekjøttboller med rømmesaus
Det står en dl fløte, skal det i kjøttbollene - eller er det til sausen? Ble litt forvirra når det stod rømmesaus, men var listet opp fløte i ingrediensene :)
|
Sv: Svinekjøttboller med rømmesaus
Sitat:
Rømmen tilsettes etter bollene er stekt. Står i oppskrifta det. |
Sv: Svinekjøttboller med rømmesaus
:ja:Yes, fløten skal spes inn i farsen, og rømmen skal det lages saus av!
|
Sv: Svinekjøttboller med rømmesaus
Nammmm! :p Denne må jeg prøve på onsdag - har fersk svinekjøttdeig i kjøleskapet !
Imorgen blir det laks ! |
Sv: Svinekjøttboller med rømmesaus
Naaam...:sikle:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:42. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no