![]() |
Hvordan er det med sukkeralkoholer?
Ser mange skriver at man regner karber - sukkeralkoholer.
Hvordan fungerer det, og hvorfor? Så en sukkerfri sjokolade med 50 karber, derav 49 sukkeralkoholer. Har den bare 1 karb da? Kan den spises? |
Sv: Hvordan er det med sukkeralkoholer?
Det stemmer.
Ha i bakhodet at mange reagerer med luftsmerter på maltiol (som er en vanlig brukt sukkeralkohol i sjokolade. Er det brukt sorbitol så må disse regnes med i karbotellingen, og for xylitol regnes halve karboinnholdet. Dette fordi disse taes opp raskere i kroppen (enn f.eks maltiol). |
Sv: Hvordan er det med sukkeralkoholer?
lurer du på dette etter og ha sett disse sjokoladene?
www.sukkerfritt.com :) spurte om akuratt det samme som deg for litt siden :) hehe |
Sv: Hvordan er det med sukkeralkoholer?
Takk. Jeg så en oppskrift på knust bakongull og sjokolade:p
Men når jeg sjekket sjokoladen var det 50 karber... men 49 var sukkeralkoholer da, så da skal det være greit:) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:47. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no