![]() |
Spørsmål angående stekevarme etc
Heisann
Jeg benytter alltid meierismør når jeg skal steke hamburger, biff etc. Pleier da å steke dette på høy varme i noen få minutter. Men stusser litt på hva som egentlig er forsvarlig når det gjelder varme og skikkelig smør...hvor mye varme tåler smøret før det eventuelt blir "farlig" osv? Er det greit å steke noe på høy varme i noen minutter, eller bør man steke alt på middels varme og heller ha litt mer tålmodighet? Takker for svar. |
Sv: Spørsmål angående stekevarme etc
Sitat:
(Smelt smøret, la det stå litt til det skiller seg og hell av den "klare" delen. Grumset som er i bunnen er melkerester (?) og det er vist det som brennes når man steker på høy temp. Ellers er vel det beste å bruke lavere temp og lengere tid, ja... |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:07. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no