![]() |
Tilbehør til lungemos
Det er litt merkelig, men jeg har faktisk ikke tenkt på hvor mye innmat jeg har gått glipp av siden jeg ble veggis, og ikke vurdert etter at jeg begynte å spise kjøtt igjen!
Jeg kom over en pakke lungemos på butikken, ikke var den voldsomt dyr, og fettinnholdet høyt og karbomengden var vel på tre gram. Jeg elsker innmat :D Faktisk! Og særlig lungemos og lever. Høhø. Men! Jeg husker at da jeg spiste det før, så tilberedte mamma det med poteter! Hva ville vært et fullgodt alternativ nå? Jordskokk, kanskje? Jeg aner ikke ... Noen forslag? |
Sv: Tilbehør til lungemos
Smørdampet rosenkål eller blomkålmos?
Jeg liker ikke innmat( klæssete ja..), lungemos er sånt vi gir til hundene om vi ikke rekker doktor d*regod når vi går tom for hundemat.. |
Sv: Tilbehør til lungemos
Joda! Det kan sikkert funke. Men ... Blomkål er jeg såå lei av, og jeg tenkte vel kanskje mere på noe som kan mørnes og skjæres i biter. Potetene, så vidt jeg husker, ble jo stekt sammen med lungemosen. Jeg er ikke det minste klæssen, og innmat synes jeg er vidunderlig! Blodpudding med sukker! Nam nam :lol: (kan man spise det med splenda/sukrin/stevia, tro? :p)
|
Sv: Tilbehør til lungemos
Kålrabi, er det for mange karber for deg en gang i blandt? Kanskje litt m*e når det er karber i lungemosen og...
Men rosenkål med masse smør var digg altså, akkurat satt til livs 100g med eh... masse smør:D |
Sv: Tilbehør til lungemos
Sitat:
Tar også hensyn til GI og kålrabi har lav GI. Det kan jeg unne meg i blant. Jeg spiser rosenkål med smør, urtesalt og nykverna pepper over en lav sko! Reneste snacken :D |
Sv: Tilbehør til lungemos
Er det noen flere her som har tips til tilbehør?
|
Sv: Tilbehør til lungemos
smørstekte aspargesbønner?
Råskostsalat? stekt squash i biter med litt løk? |
Sv: Tilbehør til lungemos
Hmmm ... Takk for tips! Jeg får prøve meg litt fram! :)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:30. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no