![]() |
Indisk suppe
Dette er det beste jeg vet i hele vide verden! Og ungenes favoritt.
Ingredienser: 2 store løk 1 hel kinesisk hvitløk Karri (jeg bruker ekstra sterk som kjøpes på "innvandrerbutikker" 2 bokser herm. tomater, gjerne med chili og hvitløk 5 dl. kremfløte Kinakål -Del løken og hvitløken og stek sammen med karri til den er myk og blank. -Ha i de hermetiske tomatene og la det koke en stund -Ha i kremfløten og kok opp -Bruk stavmikser og kjør suppa glatt -Smak til med karri, jeg liker den sterk -Ha i stekte scampi, må ikke kokes mer (kylling kan også brukes) Når du serverer, putt kinakål i suppetallerkenen før du har i suppa. Serveres med nanbrød og mangochutney for de som kan spise det. Lager raita til, som jeg tar litt av 2 dl. youghurt naturell 1 tomat i biter 7 cm. agurk i biter 2-3 teskjeer mintsaus eller mintgele Litt chilipulver Blandes Rett før servering, ha i koriander Enloy! Ha i |
Sv: Indisk suppe
Hvor mye scampi har du i her? og hvor lenge skal de stekes?
|
Sv: Indisk suppe
Bruker 500 gram, og de stekes til de er ferdige. Dvs. til de er rosa tvers igjennom. Bruker bare rå scampi. Ååå, nå fikk jeg lyst på denne suppa til middag :)))
|
Sv: Indisk suppe
Dette såg godt ut!
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:02. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no