![]() |
Jukse-Budapestrull eller bløtkakebunn
Jukse-Budapestrull:
6 eggehviter 2dl sukrin 1 pose Heistad vaniljesauspulver Visp marengs av eggehviter og sukrin, ca 10 minutter så her trengs maskin. Hell i pulveret mot slutten av tiden. Bres ut på smurt bakepapir, passer til en hel bakeplate. Stekes på ca 170 grader i 20 min. Avkjøl, skjær i to og fyll inni og oppå med krem og multer(Budapestrull har ofte aprikos i), dryss litt valnøtter over. Denne kaka er best dagen etterpå. Obs, det går ikke å rulle denne siden bunnen blir litt sprø. Bunnen kan også brukes som bøtkakebunn, dynk den da med f.eks utblandet Fun eple-pæresaft og fyll med det du vil. Da er kanskje kaka best ganske nylaget. Kanskje noen gidder å regne karber her? |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:13. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no