![]() |
Pesto
PESTO
1 potte basilikum - (bladene pelles av og has i hurtigmixer) 30-40 gram pinjenøtter (ristes i panne, avkjøles og has i hurtigmixer) 1 neve revet parmesan (has i hurtigmixer) 2 (+) fedd hvitløk (hakkes og has i hurtigmixer) litt salt, litt pepper og til slutt et par ss extra virgin oliven eller avocadoolje *wrooom* *wroooom* med mixeren - spe ut med avocado eller olivenolje til ønsket konsistens. Mye olje til dressing, litt mindre og en fastere pesto til f.eks. fyll i kyllingfilet. Holder 3-4 dager i kjøleskap, - kan fryses om den ikke lages for tynn. Ca. verdi i Fitday ved 3-4 ss olje (holder til fyll i 4 stk ca 200 grams kyllingfileter): Total: 1012 Fat:100 900 88% Sat:16 144 14% Poly:18 162 16% Mono:62 558 54%Carbs:16 40 4% Fiber:6 0 0%Protein:22 88 9%Alcohol:0 0 0% |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:57. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no