![]() |
Salsadip
Salsadip
2 løk, kuttes i småbiter 4 hvitløkfedd, presses eller hakkes fint 2 røde chili (store), fjern frø og den hvite hinnen, hakkes i småbiter smør til steking Dette freses godt sammen Ha i: 1 boks knuste tomater ½ kyllingbuljongterning ½ ss spisskumin ½ ts chilipulver 1ts kajennepepper Dette småkokes en times tid. Denne blir sterk. Bruk mindre fersk chili viss du ønsker en mer ”medium” variant. TIPS: Bruk engangshansker når du hakker chili, den saften sitter lenge i fingrene, og det svir noe fyktelig. Super som tacosaus Alldeles nydelig ved siden av ostechips. http://forum.lavkarbo.no/picture.php...744012&thumb=1 http://forum.lavkarbo.no/picture.php...731090&thumb=1 |
Sv: Salsadip
hvordan lager du ostechipsene dine?
Jeg har laget med bare skiver av vanlig gulost i micro på 3min, men jeg blir litt kvalm av de. |
Sv: Salsadip
Her har jeg oppskrifter på div oster jeg bruker til ostechips: http://forum.lavkarbo.no/picture.php...930836&thumb=1http://forum.lavkarbo.no/picture.php...744096&thumb=1
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 19:42. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no