![]() |
Ivorys pizzabunn
Har mikset litt på rundstykkeoppskrifta mi, og kommet fram til en pizzabunn som ligner veldig på vanlig hjemmelaget bunn. Den litt tykke, myke varianten - uten at det smaker egg! :)
Pizzabunn (langpanne) 8 egg Ca 1 ts salt 2 ts sukrin 125 g (1 boks) Tine naturell kremost (firkantet boks) 100 g solsikkekjerner (malt) 50 g mandler (malt) 3 ss olje 2 ss kruskakli (kan kanskje sløyfes) 1 dl fløte 4 ss fiberhusk 2 ts bakepulver Bland alt det bløte til en jevn røre. Rør inn bakepulveret i de malte solsikkekjernene, og bland dette + de malte mandlene og resten av det tørre sammen med de våte ingrediensene. La det hele stå en stund så fiberhusken får svelle. Bre røra utover en bakepapirkledd langpanne, og stek på midterste rille på ca 200 grader i ca 10 minutter, eller til bunnen ser ferdig ut (er tørr over alt, har hevet seg, og kanskje begynner å bli gyllen). Ta den ut og ha på ønsket fyll. Stek videre i ca 15 minutter, eller til den begynner å bli gyllen. Fyll ble nesten "Himmelsk gryterett" med masse ost på toppen. Kjempegodt! :D |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:59. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no