Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål om matvarer og oppskrifter (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Fårikål (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=28036)

Paris 07-09-09 22:09

Fårikål
 
Nam...nå er det Fårikål-tid igjen:)

Men hva i alle dager spiser dere til? (hodekål er greit, eller?) Jeg syns poteter er veldig godt til fårikål...men det er jo helt uaktuelt. Og gulrot er jo nokså godt til. men det er jo heller ikke noe alternativ. Sitter igjen med da? Fårikål er jo noe man ikke skal kødde for mye med da;)

Abbe 07-09-09 22:31

Sv: Fårikål
 
Har ikke noe svar, men lurer igrunnen på det samme... Har lyst på får-i-kål! :D

Carisma 07-09-09 22:33

Sv: Fårikål
 
I de seinere åra har jeg spist bare får og kål. :D Var ikke spesielt glad i det før, men nå syns jeg det er godt i ny og ne :ja: Går helt fint uten potet.

mofe 07-09-09 22:34

Sv: Fårikål
 
Er nydelig uten poteter også! :ja:

Gerd 07-09-09 22:35

Sv: Fårikål
 
scroll helt ned til bunn av siden her så finner dere flere lignende tråder ;)

Åsså kan dere bruke søkfunksjonen oppe til høyre her :)

Jeg, bruker å koke masse kjøtt, litt kål, og bruker dampa blomkål som potet :D

SunnhetMedSirrup 08-09-09 07:07

Sv: Fårikål
 
jeg skal ha det på fredag hos min far, og jeg skal heller nye det møre gode kjøttet en en Potet! :lol: ;)

Margrethe 08-09-09 07:26

Sv: Fårikål
 
Mye kjøtt med mye fett på og kål holder for meg. Når kålen er kokt helt mør i fettet... mmm! Det i seg selv er grunn til å begynne på ketolyse!

SunnhetMedSirrup 08-09-09 07:28

Sv: Fårikål
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Margrethe (Innlegg 766549)
Mye kjøtt med mye fett på og kål holder for meg. Når kålen er kokt helt mør i fettet... mmm! Det i seg selv er grunn til å begynne på ketolyse!

amen!

Gracella 08-09-09 09:13

Sv: Fårikål
 
Jeg savner heller ikke poteten i fårikålen.

Tiki 09-09-09 21:59

Sv: Fårikål
 
Det fikk jeg lyst på nå. Jeg har vært vant å bruke litt hvetemel som gjevning, for å få litt tykkere saus. Hva egner seg å bruke i stede for til det?

Paris 10-09-09 18:01

Sv: Fårikål
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Tiki (Innlegg 767639)
Det fikk jeg lyst på nå. Jeg har vært vant å bruke litt hvetemel som gjevning, for å få litt tykkere saus. Hva egner seg å bruke i stede for til det?

Ingenting;) Blir litt tynn saus men kjempegodt:D


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:23.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no