![]() |
Ost og kjeks tips!
Sætre har kommet med noen nye kjeks med kun1,4 karber pr bit! Det er 70 pr 100g, så man må passe seg litt hvis man er på Ketolyse, men hvis det er flere som meg som savner en liten kjeksbit under osten, kan dette være ett alternativ:)
De er hovedsaklig laget av spelt forøvrig. |
Sv: Ost og kjeks tips!
Takk for tipset.
Dessverre holder det ikke med et par kjeks for meg - så jeg står over. ;) |
Sv: Ost og kjeks tips!
Synes det blir for mange karber i forhold til hvor lite man kan spise, så jeg holder meg nok til ostechips laget av kavli-ost med rosè-peppersmak. Smaker utrolig godt med smør og camembert :p
Men fint tips for de som kan tillate seg litt mer karber enn meg ;) |
Sv: Ost og kjeks tips!
Min plan var å spise to tre kjeks med maaasse ost på:) Ikke har jeg tenkt å spise det hver dag heller. Men fant dem i butikken i dag og tenkte jeg skulle prøve sammen med osten jeg kjøpte. Skal teste ut kavlioste-chipsen, hørtes godt ut!
|
Sv: Ost og kjeks tips!
jeg får for knasende gode linfrøkjeks ;) de har jo ikke en karber..(oh,0,5 for egget)
|
Sv: Ost og kjeks tips!
oppskrift ????
Sitat:
|
Sv: Ost og kjeks tips!
linfrø,olivenolje,egg.
har i grunn ikke noe mål. tar først egg, så så mye litt hakke og noen hele linfrø til blandingen blir hard, derreter olje. da blir kjeksa knasende. stek rundt 190grader |
Sv: Ost og kjeks tips!
Nå står de i ovnen. Lurer på om jeg har gjort noe feil, for det bobler av det-ser ut som om det koker i smør.... Skal det det ? Hvor lenge steker du de sånn ca ? Skal de tørke med åpen dør etterpå, eller er de ferdig når de er stekt ? Jeg hadde alt oppi langpanna- er det slik du gjør det, og skjærer opp etterpå ?
|
Sv: Ost og kjeks tips!
ja det skal bobble av de:)
når de er ferdig, la de stå og la det renne in i de. (det kommer ikke til og renne mere av de) ellers blir de tørre. :) |
Sv: Ost og kjeks tips!
og foresten, jeg skjerer altid opp først, vet ikke hva som skjer hvis du skjerer når de er ferdige, aldrig prøvd.
men ikke tørk av det som bobbler opp! :) bare la de stå og hile seg;) |
Sv: Ost og kjeks tips!
ok- inne i ovnen eller ute ? Og det er riktig at jeg skal skjære de opp etterpå (rett etter jeg har tatt de ut ?) -Og ca. hvor lenge steker du de ?Sorry mange spørsmål, altså :o
Jeg hadde i litt solsikkefrø og litt sesamfrø også, og det lukter helt fantastisk :) Må nok unne meg et knekkebrød med camambert etterpå, ja ;) |
Sv: Ost og kjeks tips!
Så nå at du skjærer opp først- jaja, da får vi se hvordan det går -hehe
|
Sv: Ost og kjeks tips!
Da har jeg spist tre biter med smør og camembert, og det var veeeldig godt :sikle:
Tusen takk for fin oppskrift :klem: |
Sv: Ost og kjeks tips!
Oj jøss, det må jeg prøve.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 19:30. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no