![]() |
Diverse spørmål om karbs og insulin
Kan noen forklare meg litt om insulin ved raske og langsomme karbohydrater?
Hvorfor produseres det mindre insulin ved langsomme karbohydrater? Slik jeg tenker så ser jeg for meg at det produseres like mye insulin i begge tilfellene, bare ved langsomme så produseres samme mengden over lengre tid.. Men det burde vel føre til like mye fettlagring? Trenger litt info her, har ikke den delen helt i boks altså :p Typen min ønsker å starte lavkarbo kosthold, med utgangspunkt i Lutz - Bedre uten brød, altså 72 g karbohydrater (6 BE) til dagen. Så spurte han meg idag NÅR på dagen burde han innta karbohydratene? Scartz: "eeeh... frokost? Nei.. Gjennom hele dagen! nei... ehm... Spis fett og proteiner først.. hmm... " :p Noen som har bedre svar enn meg der? :D Og hvorfor fungerer det å spise noe fett før man spiser karbohydratene? Har lest at man gjerne skulle hatt en fettholdig forrett før middagen.. |
Sv: Diverse spørmål om karbs og insulin
Sitat:
Hvis du tenker deg en butikk, hvor det er et jevnt tilsig av kunder. Da holder det med et par kasser åpne. Men plutselig kommer det et rush, da må flere trå til for å få unna køen. :rolleyes: |
Sv: Diverse spørmål om karbs og insulin
hehe, ja ser den!
MEN, når det er jevnt sig av kunder må kassene være åpne lengre... Har ikke det noe å si? |
Sv: Diverse spørmål om karbs og insulin
Sitat:
Så i en kropp som fungerer optimalt er det et jevnt tilsig av langsomme karbohydrater, som dermed fører til et jevnt tilsig av insulin, og dermed et stabilt blodsukker. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 13:24. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no