![]() |
Variant av Weras fantastiske sjokoladekake
Fedon Lindberg har på sine sider lagt ut en oppskrift på en sjokoladekake han kalle Weras fantastisk sjokoladekake: http://www.fedon.no/Weras+fantastisk...e.9UFRnI4X.ips
Jeg skulle gjøre halve denne i dag sammen med Prinsessa mi. Men røra ble en tørr klump, så jeg sprang i kjøleskapet etter litt biola ( som er lov på fedon) og helte i. Og fikk en fantastisk sjokoladekake. Min variant ble som så: 250g malte mandler 30g sukkerfri sjokolade malt med mandlene 2ss kakao 2ts bakepulver 70ml sukrin ( ble litt på slump;) ) 3 egg 2dl biola. Tenker som så at for dere som må ha enda mindre karber så kan biola sikkert erstattes med noe annet, rømme og litt vann el.l. Eller bare fløte/rømme for helfeit kake;) Biolaen gav en god smak på kaka, og rømme er sikkert godt som erstatter. Stekte ved 160g i 40minutter, langt ned i ovnen. |
Sv: Variant av Weras fantastiske sjokoladekake
Bare et skikkelig dumt spørsmål. 70 ml, betyr det 0,7 dl? Har så lite erfaring med kunsti søtning, så klarer ikke å se hva som er logisk...
|
Sv: Variant av Weras fantastiske sjokoladekake
Ja, 70ml=0,7dl. 1dl =100ml;)
|
Sv: Variant av Weras fantastiske sjokoladekake
Nammers:) Hvor mange karber er det i denne a?
Ragnhild http://tickers.tickerfactory.com/ezt...6ld/weight.png |
Sv: Variant av Weras fantastiske sjokoladekake
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 13:41. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no